Kız Kardeşlerin Katil Zanlısı 731 Gündür Firarda - Son Dakika
Güncel

Kız Kardeşlerin Katil Zanlısı 731 Gündür Firarda

Kız Kardeşlerin Katil Zanlısı 731 Gündür Firarda

Adana'da iki kız kardeşi öldürdüğü ileri sürülerek hakkında 2 kez ömür boyu hapis cezası istenen şahıs 731 gündür aranıyor.

22.08.2012 13:18

Adana'da iki kız kardeşi öldürdüğü ileri sürülerek hakkında 2 kez ömür boyu hapis cezası istenen şahıs 731 gündür aranıyor.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde oturan, babaları yıllar önce ölmüş anneleri ise uyuşturucu satıcılığından cezaevinde bulunan, her ikisi de eşlerinden ayrılmış Şahide Aykutlu ve Gülbahar Sağlam, 14 yaşındaki kız kardeşleri ve kendilerinin 4 çocuğuna bakmak için barda konsomatrislik yapmaya başladı. Kardeşlerden Gülbahar Sağlam'ın 2009'da bir süre nikahsız birlikte yaşadığı Ayhan Toprak, iddiaya göre 2 kız kardeşi, erkeklere pazarlamak istedi. Bunun üzerine kız kardeşler, Ayhan T. ile birlikte kaldıkları evi, küçük kardeşleri ve 4 çocuklarını yanlarına alarak terk etti.

Gülbahar Sağlam'ın kendisini terk etmesinden Şahide Aykutlu'yu sorumlu tutan Ayhan T., kız kardeşlerin kaldığı eve 25 Temmuz 2010'da girip, uykuda başlarına birer kurşun sıkarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ayhan T. hakkında 'kasten 2 kişiyi öldürme' suçundan 2 kez ömür boyu hapis cezası istemiyle 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Gıyabında yargılanmasına devam edilen Ayhan T.'nin yakalanması için Türkiye'deki tüm emniyet birimlerine bilgi verilirken, 2 kardeşin, katilleriyle birlikte bir yakınlarının düğününde çekilmiş fotoğrafı da karakollara dağıtıldı.

Öldürülen kız kardeşlerin küçük kardeşleri ile çocuklarına ise devlet sahip çıktı. Kardeşleriyle birlikte Şahide Aykutlu'nun 3, Gülbahar Sağlam'ın 1 çocuğu olmak üzere yaşları 3 ile 14 arasındaki toplam 5 çocuk, yuvada koruma altına alındı. Katil zanlısının öldürdüğü kız kardeşlerle aynı karade fotoğrafı da ortaya çıkmıştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kız Kardeşlerin Katil Zanlısı 731 Gündür Firarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement