Kızılcabölüksporlu Fatih'ten Yumruk Atan Zongukdaklı Taraftara Dava - Son Dakika
Güncel

Kızılcabölüksporlu Fatih'ten Yumruk Atan Zongukdaklı Taraftara Dava

Kızılcabölüksporlu Fatih\'ten Yumruk Atan Zongukdaklı Taraftara Dava

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup takımı Kızılcabölükspor'un kaptanı Fatih Yiğen, 2'nci Lig'e çıkma şansını kaçırdıkları play off finalinden sonra kendisine yumruk atan Zonguldak Kömürsporlu taraftarı hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.

18.05.2016 15:49

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup takımı Kızılcabölükspor'un kaptanı Fatih Yiğen, 2'nci Lig'e çıkma şansını kaçırdıkları play off finalinden sonra kendisine yumruk atan Zonguldak Kömürsporlu taraftarı hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.

Takım kaptanı Fatih, müsabakanın bitiminde çıkan arbedede arkasından yumruk atan kişi hakkında dava açtığını belirtti, "Gerekli hukuki süreci başlattım. Maçtan sonra da karakola gidip ifade verdim" dedi. Çanakkale 18 Mart Stadı'nda ciddi bir güvenlik zafiyeti yaşandığını söyleyen kaptan Fatih, şöyle devam etti:

"Daha futbolcular sahayı terk etmeden o güvenlik nasıl kapıyı açar? Zonguldak Kömürspor taraftarı içeri alındı. Allah korusun birimiz bıçaklansak, ne olacaktı? Benim eşim ve çocuğumun da bulunduğu Kızılcabölükspor taraftarlarının olduğu bölüme bıçak, sandalye ve korner direği atıldı. Bu nasıl taraftarlık? Yaralanarak hastaneye kaldırılanlar da oldu. Hiçbir güvenlik önlemi alınmamış. Demek ki galip gelsek oradan çıkamayacaktık."

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılcabölüksporlu Fatih'ten Yumruk Atan Zongukdaklı Taraftara Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement