Kızlar Bayramı' İlgi Görmedi - Son Dakika
Güncel

Kızlar Bayramı' İlgi Görmedi

Kızlar Bayramı\' İlgi Görmedi

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'nde Kurban Bayramı'nın son gününde kutlanan 'Kızlar Bayramı', katılımın az olması nedeniyle sönük geçti.

15.09.2016 18:08

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'nde Kurban Bayramı'nın son gününde kutlanan 'Kızlar Bayramı', katılımın az olması nedeniyle sönük geçti.

Alaplı'da her yıl Ramazan ve Kurban bayramlarının son günü 'Kızlar Bayramı' olarak kutlanıyor. Yerel yöneticilerin halkın bir araya gelip bayramlaştığı bir gün olarak değerlendirip, 'Kızlar Bayramı' adına karşı çıktığı kutlamaya bu sefer ilgi geçen yıllara göre az oldu. Halk arasında yıllardır 'Kızlar Bayramı' olarak sürdürülen kutlamaya özellikle köylerde oturanlar katılmadı. Daha çok ilçe merkezinde oturan genç kız ve erkekler Hükümet Caddesi'nde buluştu.

En güzel kıyafetlerini giyip 800 metrelik caddenin bir ucundan öbür ucuna yürüyen gençler, birbirleriyle göz teması kurmaya ve tanışmaya çalıştı. Dükkanlarını açan esnaf da katılımın az olması nedeniyle alışveriş yapamamaktan yakındı.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızlar Bayramı' İlgi Görmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement