Klü Rektörü Prof. Dr. Aykaç Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Klü Rektörü Prof. Dr. Aykaç Açıklaması

Klü Rektörü Prof. Dr. Aykaç Açıklaması

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, üniversite olarak Türkiye'nin her köşesinden ve yurt dışından gelen öğrencileri bir aile sıcaklığı ile karşıladıklarını bildirdi.

01.08.2016 09:38

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, üniversite olarak Türkiye'nin her köşesinden ve yurt dışından gelen öğrencileri bir aile sıcaklığı ile karşıladıklarını bildirdi.

Rektör Aykaç, yaptığı yazılı açıklamada, üniversite tercihi yapacak olan aday öğrencileri KLÜ'ye davet etti.

Eşsiz doğal güzellikleri, zengin tarihi, kültürel mirası ve temiz havasının yanı sıra sahip olduğu huzur ve güven ortamıyla Türkiye'nin en yaşanabilir illerinden biri olan Kırklareli'nde, bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen KLÜ'nin yeni öğrencilerini beklediğini belirten Aykaç, öğrencilerin üniversite seçme sürecinde en doğru ve en güzel kararı vermeleri gerektiğini belirtti.

Öğrenci memnuniyetini esas alan bir üniversite olduklarını aktaran Aykaç, şunları kaydetti.

"29 Mayıs 2007 tarihinde kurulan Üniversitemiz, beşeri bilimler, fen bilimleri, teknik bilimler ve sağlık bilimleri branşlarında eğitim-öğretim hizmeti sunmaktadır. Ayrıca ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin teknik ara eleman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen meslek yüksek okullarıyla geleceğin vasıflı iş gücünü yetiştirmektedir. Aynı şekilde lisansüstü eğitim veren enstitüleri aracılığı ile de ülkemizin ihtiyaç duyduğu vasıflı, nitelikli insanları, uzmanları ve akademik kadroları geleceğe hazırlamaktadır. Bugün Üniversitemiz bünyesinde, 10 fakülte, 3 enstitü, 1 devlet konservatuvarı, 7 meslek yüksek okulu ve 13 uygulama ve araştırma merkezi mevcuttur."

Ayrıca, Kırklareli Üniversitesi'nın, modern ve tabiat harikası kampüsü ile ülkeye katkı sağladığını ifade eden Rektör Aykaç, "Üniversitemiz, ülkemizin her köşesinden ve yurt dışından gelen öğrencilerini bir aile sıcaklığı ile karşılamaktadır. Bizler, öğrencilerimizin daha iyi eğitim alması ve hayata daha iyi hazırlanması için varız. Huzurlu, güvenli ve şirin bir üniversite kenti olan Kırklareli'ni öğrenciler çok seviyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Klü Rektörü Prof. Dr. Aykaç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement