Koç Üniversitesi'nden Üç Farklı Yaz Okulu Programı - Son Dakika
Güncel

Koç Üniversitesi'nden Üç Farklı Yaz Okulu Programı

Koç Üniversitesi\'nden Üç Farklı Yaz Okulu Programı

AnaMed tarafından hazırlanan yaz okulu programları, Türkiye'nin kültür ve tarih mirasının tanıtılmasına olanak sağlıyor.

19.03.2014 08:38

KOÇ ÜNİVERSİTESİ'NDEN YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ÜÇ FARKLI YAZ OKULU PROGRAMI

Koç Üniversitesi, Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (AnaMed) tarafından hazırlanan Asırlar Boyunca İstanbul, Bizans ve Bizans Sonrası Kapadokya ve Osmanlı Kitabesine Giriş başlıklı yaz okulu programları, Türkiye'nin kültür ve tarih mirasının tanıtılmasına olanak sağlıyor.

Koç Üniversitesi, AnaMed ve uluslararası saygın üniversitelerin işbirliğinde düzenlenecek olan "Asırlar Boyunca İstanbul", "Bizans ve Bizans Sonrası Kapadokya", ve "Osmanlı Kitabesine Giriş" başlıklı yaz programlarıyla dünyanın her köşesinden katılımcılar, Koç Üniversitesi'nde bir araya gelecek.

Geçen sene Türkiye, Avustralya, İtalya ve Amerika'dan katılan öğrencilerle büyük bir başarı ile tamamlanan, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan yaz okulu programları, Koç Üniversitesi, Pennsylvania Üniversitesi, Paris Üniversitesi, ve Chicago Üniversitesi' nden dünyaca ünlü akademisyenler tarafından verilecek. Öğrencilere aynı zamanda burs imkânları da sunuluyor. Haziran - Ağustos 2014 aylarında dört hafta boyunca sürecek olan programlara başvuru için son tarih ise 30 Nisan 2014, Çarşamba.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koç Üniversitesi'nden Üç Farklı Yaz Okulu Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement