Kocaeli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'den Kısa Kısa

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçedeki dernekleri ziyaret etti.

29.05.2018 11:34

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçedeki dernekleri ziyaret etti.

Karabacak, yaptığı açıklamada, 14 yıldır ilçeye hizmet ettiklerini, birçok projeyi STK'larla hayata geçirdiklerini kaydetti.

AK Parti'nin 16 yıldır her türlü engellemelere rağmen ülkeye her alanda önemli hizmetler yaptığına işaret eden Karabacak, "24 Haziran seçimleri ülkemizdeki istikrar için büyük önem taşımaktadır. Ben inanıyorum ki halkımız bir kez daha ülke yönetimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK kadrolara bir kez daha teslim edecektir. Sizlerden de bu noktada destek bekliyoruz." diye konuştu.

GÖLASDER'den iftar

Gölcük Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) tarafından iftar programı düzenlendi.

Gölcük Değirmendere Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut, Gölcük Merkez Komutanı Deniz Albay Uğur Çelikten, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Derince İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçe Kapılı ve davetliler katıldı.

Kaymakam Altıntaş, yaptığı konuşmada, polislerin gece gündüz görev yaptıklarını belirterek, emniyet mensuplarının başarılı çalışmalarından dolayı ilçede güvenlik noktasında hiçbir problemin yaşanmadığını söyledi.

Darıca'da iftar

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından personel ve ailelerine iftar verildi.

Hastane Başhekimi Mustafa Güneş, yaptığı konuşmada, ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliği arttırmak istediklerini belirterek, "Ramazan ayının paylaşma ruhuna yakışır bir iftar programı düzenlemek istedik. İftar programına katılan tüm personelimize ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement