Kolonyanın Yeni Adı: Vavana - Son Dakika
Güncel

Kolonyanın Yeni Adı: Vavana

Kolonyanın Yeni Adı: Vavana

Vavana ailesine yeni katılan Vavana Kolonyaları'nı koklamaya doyamayacaksınız.

17.08.2012 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vavana, markaları değişse bile aynı kokan limon kolonyalarından sizi kurtarıyor, kolonyayı yeni baştan yaratıyor.

Geçmişten bugüne değişmeyen alışkanlığımızı yenileyen VAVANA'nın yeni Kolonya Serisi, eşsiz kokularıyla cilde serinlik hissi verirken aynı zamanda nemlendiriyor. Sürüldüğü andan itibaren etkisini gün boyu yitirmeden, tazeliğini koruyan Vavana Kolonyaları, tüketicileriyle 250 ml'lik özgün şişelerinde, İris Bourbon, White Fig, Casmerewood, Talco Musk, Tangerine Clementine olmak üzere beş farklı koku çeşidiyle buluşuyor. Dünyaca ünlü parfümerlerce başarısı onaylanan ve geliştirdiği ürünler ile koku dünyasında fark yaratmayı başaran Vavana'nın yeni Kolonya Serisi'ni siz de deneyin, büyüleyici etkisinden çıkamayacaksınız.

100 YILLIK TÜRK KOLONYASINI BAŞTAN YARATTI

Geleneksel kolonya ikramı ev sahibinin misafirlerine vermiş olduğu değeri gösterir. VAVANA, Türkiye'de bir geleneğe dönüşen kolonya kullanımında alışkanlıkları değiştirecek bir Kolonya Serisi yarattı. Kazandırdığı ferahlık ve serinlik hissinin yanı sıra cildi kurutmayan aksine nemlendiren Vavana Kolonyaları aynı zamanda gün boyu kokusuyla sizi izliyor. Bu anlamda, bileşiminde bulunan doğal yağlar sayesinde nemlendirici özelliği taşıyan ilk kolonya olma özeliği de taşıyor. Vavana, markaları değişse bile aynı kokan limon kolonyalarını size unutturuyor ve kolonyayı baştan yaratıyor. Vavana Kolonyaları sadece sizin değil çocuklarınızın da hassas ciltlerine uygun bileşimlerden oluşuyor. Evinizde serin bir bayram havası yaşatmak için Mudo Consept Mağazaları'nda mis gibi Vavana kokuları ile buluşabilirsiniz.

KENDİSİNİ DEĞİL, SİZİ UÇURUYOR!

VAVANA, etkisini uzun süre koruyan kalıcı kokuları ile egzotik dünyaların kapılarını aralıyor. Dünyanın farklı coğrafyalarından getirilen özlerden elde edilen benzersiz esansları ve bileşimleri ile doğal özelliğe sahip VAVANA Kolonyaları, size bildiğiniz tüm parfümleri unutturacak. Zamanla uçup yok olan klasik kolonyaların aksine Vavana Kolonya, kendini değil, sizi uçuruyor. Ziyaretlerinizde hediye edeceğiniz Vavana Kolonya'ları ile fark yaratabilir, mis gibi yaşarken, mis gibi yaşatabilirsiniz!

ARKADAŞLIĞIN VE GÜVENİN TEMSİLCİSİ İRİS BOURBON:

İris Çiçeği diğer adıyla Süsen... Yunan Mitolojisi'n de Tanrıların mesihi Tanrıça İris...

Bizanslılar şaraplarını iris ile tatlandırıp daha sonra kızgın ateşe atarak ortamları kokulandırırmış. Çinli erkekler erkekliklerini güçlendirmek için kullanırken kadınlar ise güzelliklerini ve kimonalarını boyayarak bu eşsiz çiçeği kullanırmış. Vavana, arkadaşlığı ve güveni temsil eden bu özel çiçek kokusuyla sizi eski zamanlara götürecek.

TÜRKİYE'NİN İLK TAHTA NOTLU KOLONYASI CASHMEREWOOD:

Böyle bir kokuyu daha önce hiç duymadınız. Türkiye'de ilk defa bir kolonyada tahta özleri kullanıldı. Tahta notları, vanilya ve kırmızı patçuli ile zenginleştirildi. Zengin ve tahtamsı bir koku olan cashmerewood ile ruhunuzun, hiçbir kokunun götüremediği doğallık ve saflıktaki yerlerini keşfedeceksiniz.

WHİTE FİG, HERKESİ PEŞİNDEN KOŞTURUYOR:

Hindistan'da Şubat ve Mayıs ayları; muson yağmurları zamanı meyve veren özel bir incir White Fig. Kırmızı ve pembe tonlu yapraklarıyla insanın gözlerini kamaştıran White Fig, gıdadan parfümerilere kadar herkesin elde etmek için peşinden koştuğu bir meyve... Diğer incirlere göre daha tatlı ve ekşi notları barındıran Beyaz İncir kokusu sizi Hindistan'ın eşsiz doğal güzelliklerine götürecek.

TALCO MUSK, MASKÜLEN VE FEMİNEN BİR ETKİ YARATIYOR:

Asırlardır insanlar talco'yu vücutlarından kötü kokuyu arındırmak için kullandı. Vavana, bu kokuya ilave edilen musk notaları ile parfümü zenginleştiriyor. Vavana, bu bileşimiyle maskülen ve feminen bir etki yaratarak, auranızdaki pozitif etkiyi canlandırıyor.

NARİN TANGERİNE CLEMENTİNE'İN BÜYÜLEYİCİ GÜCÜ:

Tohumsuz bir mandaline türü olan Clementine, küçük ve narin kabuklu olmalarından dolayı citrus ailesinin yağı en zor çıkarılan üyesi. Vavana sizi nadir bir kokuyla tanıştırıyor. Özgür ruhunuzu yansıtacağınız Tangerine Clementine'in her nefesteki büyüleyici etkisi, sizde tarifi olmayan bir büyülenme etkisi bırakacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kolonyanın Yeni Adı: Vavana - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement