Kolunuzdaki İngiliz Centilmen - Son Dakika
Güncel

Kolunuzdaki İngiliz Centilmen

Kolunuzdaki İngiliz Centilmen

İngiliz asaletini saniye saniye kolunuza taşıyan Daniel Wellington ürünleri Mey Saat güvencesiyle Türkiye'de.

09.07.2013 09:39

Her saniyesinde İngiliz asaleti ''Daniel Wellington''

Sade, basit ama kaliteli... İddiasız, rahat ama karizmatik… Bir İngiliz erkeğini tanımlayan tüm bu sıfatlar saatin prensi Daniel Wellington'ı da tanımlıyor çünkü o bir İngiliz beyefendisi.

Bu asil marka bir Britanya seyahati sırasında ortaya çıktı. Markanın kurucusu Philip'in tanıştığı gerçek bir İngiliz beyefendisi olan Daniel Wellington'ın kolundan hiç çıkarmadığı Nato bantlı saat British karizmayı tamamlıyordu. Sanki o saat olmasa, Wellington hiç karizmatik görünmeyecekti gözüne. Sade, basit ama kaliteli yaşamın simgesi olan o saat, iddiasız, rahat ama son derece karizmatik Daniel Wellington saatlerine ilham verdi.

1960'ların "RETRO" trendini yansıtan birçok ünlü marka olmasına rağmen saat konusunda bunu yakalayabilen bir marka yok. Bu boşluğu doldurmak için yola çıkan Daniel Wellington kıyafetlerinde 60'lar çizgisini tercih eden kitlenin şıklıklarını bu saatle tamamlamayı hedefliyor..

Rengarenk Nato Bantlar

Daniel Wellington saatlerinin şıklığına şıklık katan, aynı zamanda bu saatleri hem klasik hem de spor bir görünüme kavuşturan Nato bant kordonlar saatin gövdesinden ayrılabilme özelliğine de sahip. Kordon saatin en önemli parçalarından birisidir Yani tek bir Daniel Wellington saati farklı renkte ve desende kordonlar sayesinde birden çok saat gibi kullanılabiliyor. O günkü kıyafet renginize göre bir nato bant seçerek şıklığınızı tamamlamanız mümkün…

Britanya Adaları'nın renklerini taşıyan Nato bant kordonlar sayesinde Daniel Wellington saatler hem şık bir gece kıyafetiyle, hem de bir Pazar yürüyüşü kostümüyle kullanılabilecek şık bir detay haline geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kolunuzdaki İngiliz Centilmen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement