Konya'da 2013'ün İlk Bebeğine Alperen Adı Konuldu - Son Dakika
Güncel

Konya'da 2013'ün İlk Bebeğine Alperen Adı Konuldu

Konya\'da 2013\'ün İlk Bebeğine Alperen Adı Konuldu

Konya'da 2013 yılının ilk bebeği, yaklaşık 3 kilogram olarak doğan "Alperen" oldu.

01.01.2013 03:33  Güncelleme: 10:14

Konya'da 2013 yılının ilk bebeği, yaklaşık 3 kilogram olarak doğan "Alperen" oldu.

İki buçuk yıllık evli Emrah ve Aysel Kurnaz çifti, ikinci bebeklerine yeni yılın ilk dakikalarında kavuştular. Doğum sancıları tutan Aysel Kurnaz, Konya Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gelerek doğumu beklemeye başladı. Saat 23.30 sıralarında doğum odasına alınan anne Kurnaz, saat 00.03'te normal doğumla 2 kilo 940 gram ağırlığında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Çiftin ilk çocuğunun da 15 aylık yine bir erkek çocuk olduğu öğrenildi.

Alperen adı konulan bebeğin annesi Aysel Kurnaz, çok mutlu olduğunu belirterek, "Diyecek bir şey bulamıyorum. Herkese teşekkür ediyorum. İkinci de erkek oldu. Çok mutluyum" dedi.

Heyecanlı olduğu gözlenen baba Emrah Kurnaz da, "Gayet mutluyuz. İlk çocuğumuz da erkekti. Babalık duygusu çok güzel bir duygu. Yılbaşına denk geldi. Zaman olarak iyi bir zamana denk geldi. Çok iyi bir anı olacak, hiç unutmayız doğduğu anı. Bu zamana denk gelmesini beklemiyorduk" diye konuştu.

Kadın Doğum Uzmanı Mehmet Sait Güneş ise, "Aysel hanım 23 yaşında ikinci gebeliğiydi. 2 bin 940 gram ağırlığında erkek bebek doğurdu. Doğum saat 00.03'te oldu. Bebek canlı, sağlıklı, gayet iyi hiçbir sorunumuz yok" şeklinde konuştu.

Öte yandan, hastane çalışanları, Alperen bebeğe çeyrek altın hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya'da 2013'ün İlk Bebeğine Alperen Adı Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement