Konya'ya Yine Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Konya'ya Yine Şehit Ateşi Düştü

Konya\'ya Yine Şehit Ateşi Düştü

Beytüşşebap'ta şehit olan Piyade Uzman Çavuş İlhan Akkoç'un acı haberi hemşire olan eşine yetkililer tarafından verildi.

07.09.2012 10:06  Güncelleme: 16:25

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş İlhan Akkoç'un acı haberi, Konya'da hemşire olan eşine yetkililer tarafından verildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Akkoç'un (27) 2 ay önce evlendiği eşi hemşire Yasemin Demir Akkoç'a acı haber, gece nöbetçi olduğu Özel Büyükşehir Hastanesi'nde askeri yetkililer tarafından verildi. Hemşire Yasemin Demir Akkoç'un çalıştığı hastaneye gelen yetkililer, Akkoç ve yakınlarına acı haberi verdi. Eşinin şehit düştüğü haberi üzerine şok yaşayan Akkoç, bitkin bir vaziyette yakınları ile birlikte hastaneden ayrılarak evine gitti.

Şehit Uzman Çavuş İlhan Akkoç'un memleketinin Konya'nın Karapınar ilçesi olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Beytüşşebap'ta çıkan çatışmada şehit olan askerlerden Piyade Çavuş Ramazan Emre Ala da memleketi Karapınar ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya'ya Yine Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement