Kore Gazilerinden Gangnam Style Dansı - Son Dakika
Güncel

Kore Gazilerinden Gangnam Style Dansı

Kore Gazilerinden Gangnam Style Dansı

Tarihi İpek Yolu'nu takip ederek Bursa'ya gelen Kore heyeti, Kore gazileri ile Gangnam Style dansı yaptı.

29.08.2013 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi İpek Yolu'nu takip ederek Bursa'ya gelen Kore heyeti, Kore gazileri ile Gangnam Style dansı yaptı. Kore gazileri ile beraber Gyeongsangbuk-do eyaleti Vali Yardımcısı Lee İn Seon ve Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta'nın da katıldığı dansta renkli görüntüler yaşandı.

Türkiye'ye gelen İpek Yolu konvoyu Kore gazileriyle buluştu. Çin'in batısından eski İpek Yolu'nu takip ederek Türkiye'ye gelen Kore heyetinin Bursa'da katıldığı faaliyet renkli görüntülere sahne oldu. Mehter takımı ve kılıç kalkan ekibinin gösterilerini hayretlerle izleyen heyet, kendilerine has "gülen surat" takılarını Bursa'daki Kore gazilerine hediye etti. Bursalı gençlerin sergilediği folklor gösterilerini tebessümle seyreden davetliler, gösterinin bitiminde gençleri ayakta alkışladı. Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Türkiye ile Kore'nin coğrafi olarak uzak olsa da dostluk olarak birbirlerine yakın olduklarını kaydetti. Usta, Kore heyetini Bursa'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu diye getirdi.

GANGNAM DANSI İLE COŞTULAR

Heyet daha sonra kendi danslarını sundu. Zaman zaman heyecanlanan gençler, bol bol fotoğraf çekmekten de geri kalmadı. Programın sonuna doğru Gangnam Style şarkısının çalması ile sahneye akın eden gençlere Kore gazileri ile beraber Gyeongsangbuk-do eyaleti Vali Yardımcısı Lee İn Seon ve Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da eşlik etti. Seon'un Kore gazileri ile yaptığı Gangnam dansı herkes tarafından uzun süre alkışlandı. Bursa'da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Seon, en kıza zamanda Bursalıları da Kore'de görmek istediğini ifade etti.

Kore Fan Kulüp üyesi 15 yaşındaki Tuğba Kaya ise, "Onların şarkıları ve dizileri çok güzel. Etkilenmemek elde değil" diyerek kendisini Kore dilinde tanıttı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kore Gazilerinden Gangnam Style Dansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement