Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hacıları ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hacıları ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hacıları ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifesini yerine getiren Eski Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Söğüt, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

18.07.2023 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifesini yerine getiren Eski Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Söğüt, "Sizlerle birlikte bu ilçeyi yönetiyor, güzelleştiriyoruz. Sizlerin talep ve önerileri bizler için her zaman önemli" dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Eski Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ı ziyaret etti. Başkan Söğüt, kutsal topraklardan dönen hacıların duygu ve anılarını dinledi. Başkan Söğüt, ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, istek ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini belirten Başkan Söğüt, "İlçemizin her noktasında her fırsatta vatandaşlarımızın yanındayız. Sizlerle birlikte bu ilçeyi yönetiyor, güzelleştiriyoruz. Sizlerin talep ve önerileri bizler için her zaman önemli" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hacıları ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement