Kosova Donuyor - Son Dakika
Güncel

Kosova Donuyor

Kosova Donuyor

Kosova donuyorEnis Tabak Prizren, 5 Ocak, (DHA) - Akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışıyla birlikte Prizren beyaza büründü.

05.01.2017 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova donuyor

Enis Tabak Prizren, 5 Ocak, (DHA) - Akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışıyla birlikte Prizren beyaza büründü. Kosova genelinde etkili olan soğuk hava Prizren'de yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı nedeniyle ayrı bir güzelliğe bürünen Prizren'de kartpostallık manzaralar oluştu.

Okulların tatil olması nedeniyle kar yağışını fırsat bilen çocuklar da karın tadını çıkardı. Trafiğe kar zincirlerini takmadan çıkan vatandaşlar zor anlar yaşadılar. Özlemle beklenen beyaz örtü, arabaları ve caddelerin üzerini örtererek güzel görüntüler oluşturdu. Şehir merkezinde mevsimin ilk kar yağışıyla ilgili Kosova Meteroloji Uzmanları tarafından yapılan açıklamada; karla birlikte dondurucu sıcaklıkların önümüzdeki pazartesi gününe kadar etkili olacağı belirtildi. Hava sıcaklığının gece eksi 20'ye kadar inmesi beklenirken, gündüz ise eksi 9'u göstereceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova Donuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement