Köylüler, Yavru Domuzları Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Köylüler, Yavru Domuzları Kurtardı

Köylüler, Yavru Domuzları Kurtardı

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Emceli Köyü'ndeki bir tarlada bulunan 3 metre derinliğindeki çukura düşen 3 yavru yaban domuzu, köylüler tarafından kurtarılarak doğaya salındı.

26.05.2013 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Emceli Köyü'ndeki bir tarlada bulunan 3 metre derinliğindeki çukura düşen 3 yavru yaban domuzu, köylüler tarafından kurtarılarak doğaya salındı. Bir diğer yavru ise çukurdaki suda boğulup telef oldu.

Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Emcelli Köyü'nde yaşayan 33 yaşındaki Mustafa Akbulut, kendisine ait tarlaya gittiği sırada, yavru domuzların sesini duydu. Sesin tarlada bulunan ve yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukurdan geldiğini fark eden Akbulut, içinde 3 yavru yaban domuzu gördü. Akbulut, yavru domuzları kurtarmak için köylülerden yardım istedi. Traktörün arkasına bağladıkları zincire tutunarak çukura inen köylüler, 3 yavru domuzu çukurdan çıkarttı ve doğaya saldı. Bir diğer yavrunun ise, çukurdaki suda boğulup telef olduğu anlaşıldı. Köylülerden 34 yaşındaki Hasan Yıldız, "Domuzlar ekinlerimize büyük zarar veriyor. Ama çukura düşen yavrulara acıyıp kurtardık, doğaya bıraktık. 4 yavrudan 1'i ölmüştü" diye konuştu. - Manisa/ Sarıgöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köylüler, Yavru Domuzları Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement