KUDYAD'tan moral yemeği - Son Dakika
Güncel

KUDYAD'tan moral yemeği

KUDYAD\'tan moral yemeği

KUDYAD, Kumluca Esnaf Spor Kulübü için moral yemeği düzenledi.

28.04.2012 14:34

Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca beldesinde faaliyet gösteren, Kumluca Merkez ve Çevre Köyleri Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği(KUDYAD)'nin Ufuk Okuma Salonu'nda düzenlediği yemeğe, Kumluca Belediye Başkanı ve Kumluca Esnaf Spor Kulübü Başkanı Metin Çetin, Esnaf Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirci, Yönetim kurulu Üyesi Osman Özer, Kumluca Esnaf Spor Kulübü Antrenörü Alaattin Özkan, KUDYAD Başkanı Nuri Güner, Ufuk Okuma Salonu Müdürü İsmail Şen, Kudyad yönetim kurulu üyesi Mustafa Aksoy, Osman Yılmaz, Yaşar Ergül ve Kumluca Esnaf Sporlu futbolcular katıldı.

Kumluca Belediye Başkanı ve Kumluca Esnaf Spor Kulübü Başkanı Metin Çetin, yaptığı açıklamada "Kumluca Esnaf Spor bu sene namağlup, lider olduk şampiyon olduk. Bartın'da oynayacağımız bal liginde önümüzdeki yıl Bartın'ı temsil edecek takım belirlenecek, biz takımımıza inşallah güveniyoruz, teknik ekibimizle beraber gereken hazırlıklar yapıldı. Kudyad derneğinin vermiş olduğu bu güzel yemek takımımız için doping olacak, moral olacak, tüm Kumlucalılar sonuna kadar destek olacaklarını ifade ediyorlar, futbolcu arkadaşlarımızda Kumluca'nın bu güzel beklentisine olumlu cevap vereceklerdir, sahada gerekeni yapacaklardır diye düşünüyorum." dedi.

Kumluca Esnaf Spor Kulübü Antrenörü Alaattin Özkan ise yaptığı açıklamada, "Ben de takımım adına moral motivasyonunu düşündüğünüz için teşekkür ediyorum, inşallah pazar günü şenlik havasında güzel bir müsabaka olur, hazırlıklarımızı kazanma adına yaptık ama futbol bu, kazanmasak ta biz kaybeden taraf olsak ta Bartın için hayırlısı olsun diyoruz temennimiz bu yönde, sizlerinde bize bu konuda destek olmanız bizi gerçekten mutlu etti. İnşallah bizde bunun karşılığında güzel bir netice elde ederiz." şeklinde konuştu.

KUDYAD Başkanı Nuri Güner de "Futbolcu arkadaşlarımıza maç öncesinde moral yemeği vermek istedik. Dernek yönetim kurulu arkadaşlarımız olarak size her zaman destek vermeye hazırız. Futbolun bir spor olduğunu düşünüyor ve arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde şiddete başvurmadan, Kumluca mızı en iyi şekilde temsil edeceğinizi düşünüyor, pazar günü oynayacağınız maçta güzel bir netice elde etmenizi temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KUDYAD'tan moral yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement