Kuyumcudan Hırsızlık Yapan Kardeşler Tutuklandı, Anneleri Kayıp - Son Dakika
Güncel

Kuyumcudan Hırsızlık Yapan Kardeşler Tutuklandı, Anneleri Kayıp

Kuyumcudan Hırsızlık Yapan Kardeşler Tutuklandı, Anneleri Kayıp

Aydın'da, anneleriyle birlikte iki kuyumcudan hırsızlık yaptıkları ididasıyla aranan A.Ö.(33) ve T.C.(37), savcılığa teslim oldu.

18.05.2013 18:01

Aydın'da, anneleriyle birlikte iki kuyumcudan hırsızlık yaptıkları ididasıyla aranan A.Ö. (33) ve T.C. (37), savcılığa teslim oldu. Kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen iki kardeş tutuklanırken, anneleri C.P.'nin (55) yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Geçen 25 Nisan'da Ramazanpaşa Mahallesi, Doğu Gazi Bulvarı'ndaki Özcan Özkan'ın sahibi olduğu kuyumcuya gelen C.P. ve iki kızı, Almanya'dan yüklü miktarda paralarının geldiğini belirtip 15 bin liralık altın alacaklarını söyledi. Bunun üzerine bizleziklere bakmaya başlayan C.P. ve kızları, tezgahtarın boş bir anından faydalanıp el çabukluğu ile 7 bileziği çalıp dükkandan çıktı.

Ertesi gün bu defa AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya'ya ait Çine'deki kuyumcudan benzer şekilde bir altın zincir çalındı. Her iki kuyumcunun güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, hırsızlıkların benzer suçtan çok sayıda kayıtları olan C.P. ile kızları A.Ö. ve T.C. tarafından yapıldığını belirledi. Anne ve iki kızı hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

İki kız kardeş haklarında yakalama kararı olduğunu öğrenince dün Aydın Cumhuriyet Savcılığı'na teslim oldu. Savcılıktaki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen iki kız kardeş tutuklandı. Anne C.P.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuyumcudan Hırsızlık Yapan Kardeşler Tutuklandı, Anneleri Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement