Lancia'dan Delta Modeline İndirim Avantajı - Son Dakika
Güncel

Lancia'dan Delta Modeline İndirim Avantajı

Lancia\'dan Delta Modeline İndirim Avantajı

Lancia Türkiye, tüm fiyatlarını avrodan TL'ye çevirerek lüks kompakt sınıfta yer alan Delta modeli için temmuz ayı boyunca indirim avantajı sunuyor.

27.07.2012 09:39

Lancia Türkiye, tüm fiyatlarını avrodan TL'ye çevirerek lüks kompakt sınıfta yer alan Delta modeli için temmuz ayı boyunca indirim avantajı sunuyor.

Lancia'dan yapılan açıklamaya göre, Delta modeli için yüzde 12'lik indirim yapan Lancia Türkiye, yeni bir otomobil satın almayı düşünen tüm otomobilseverlere 52 bin 960 liradan başlayan fiyatlarla Lancia Delta sahibi olma ayrıcalığı sunuyor. Lancia Delta'nın dizel otomatik versiyonu ise 58 bin 400 liralık fiyatıyla dikkati çekiyor.

Bununla birlikte Lancia Türkiye, Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Lancia Finans aracılığıyla 30 bin liraya kadar yüzde 0,91 faiz ve 30 ay vade avantajıyla kredi kullanım kolaylığı da sağlıyor.

Lancia bayilerinde yerini alan Delta, 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel ve 1.4 litre 140 HP'lik multiair benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Yeni Lancia Delta'nın 1.6 litrelik multijet dizel motor seçeneğinde ise Selectronic otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

Lancia Delta'da, 6 hava yastığı, Absolute Handling System, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3'lü radyo-CD çalar, deri & Alcantara koltuk döşemesi, elektrikli katlanabilir ve ayarlanabilir ısıtmalı yan dikiz aynaları, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, deri direksiyon ve vites topuzu, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 16 inçlik hafif alaşımlı jant gibi ekipmanlar bulunuyor.

Muhabir : Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lancia'dan Delta Modeline İndirim Avantajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement