
– Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'deki teröristlerin ateşkes rejimini bozma çabalarına devam ettiklerini söyledi.
Lavrov "Argumentı i Faktı" gazetesine yaptığı açıklamada, "Gerginlik azalmıyor. Teröristler bu rejimi bozmak için provokasyonlara devam ediyorlar. Cenevre'deki Suriye müzakereleri öncesinde onların Şam'ın çevresindeki ve Hama'nın kuzeyindeki hareketleri damga vurdu. Suriye ordusu teröristlere gerekli yanıtı verdi. Dünyanın bu eylemlere tepkisi herkesin Suriye'deki siyasi çözümü desteklemediğini gösteriyor" dedi.
Bakan Lavrov, Rusya, İran ve Türkiye'nin katılımıyla Astana formatının Suriye'deki krizi ciddi anlamda azalttığını ve insani sorunların büyük ölçüde çözümlenmesini sağladığını da ekledi. - Moskova
Son Dakika › Güncel › Lavrov: 'Suriye'deki Teröristler Ateşkes Rejimini Bozmaya Devam Ediyorlar' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.