Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BM Libya Destek Misyonu Başkanı ve BM Genel Sekreteri Libya Özel Temsilcisi Tarık Mıtri ile görüştü.
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, görüşmede Libya'da yaşanan şiddet olayları nedeniyle duyulan endişe dile getirildi.
Ayrıca 25 Haziran'da yapılan Temsilciler Meclisi seçimleri ve Temsilciler Meclisinin ilk toplantısının yapılmış olmasından duyulan memnuniyet de dile getirildi.
Dışişleri Bakanlığından daha önce Libya'daki olaylara ilişkin yapılan açıklamalarda da şiddet olaylarından duyulan endişe dile gtirilmiş ve Türkiye'nin Libya halkının yanında olduğu vurgulanmıştı. - Ankara
Son Dakika › Güncel › Libya'daki Şiddet - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.