Lösemiyi Yendi, Kitap Yazdı - Son Dakika
Güncel

Lösemiyi Yendi, Kitap Yazdı

Lösemiyi Yendi, Kitap Yazdı

Elazığ'da yaşayan 30 yaşındaki Ramazan Öner, 12 yaşında yakalandığı lösemi hastalığını yendikten sonra, yazdığı kendi hayatını anlattığı kitabı satarak geçimini sağlamaya çalışıyor Elazığ'da yaşarken 12 yaşında yakalandığı lösemi hastalığını 3 yıllık tedavi ile yenmeyi başaran ve daha sonra Gaziantep'te bulduğu bir işte çalışırken dolandırılan Ramazan Öner, yaşadıklarını 'Merhaba Yaşamak' adlı kitapta yazdı.

21.01.2016 11:32

Elazığ'da yaşayan 30 yaşındaki Ramazan Öner, 12 yaşında yakalandığı lösemi hastalığını yendikten sonra, yazdığı kendi hayatını anlattığı kitabı satarak geçimini sağlamaya çalışıyor

Elazığ'da yaşarken 12 yaşında yakalandığı lösemi hastalığını 3 yıllık tedavi ile yenmeyi başaran ve daha sonra Gaziantep'te bulduğu bir işte çalışırken dolandırılan Ramazan Öner, yaşadıklarını 'Merhaba Yaşamak' adlı kitapta yazdı. Kanseri yenme başarısını gösteren ancak dolandırılması ile hayatı kararan Ramazan Öner, şimdi hayatını anlattığı ve Valilik ile Belediye'nin desteği ile yayımladığı kitabını satarak geçimini sağlamaya çalışıyor. Öner yıllardır kanser hastalığı ile mücadele ettiğini, bu mücadelenin sonunda kanser hastalığını moralle, şiire, sanata olan sevgisi ile yendiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Lösemi hastalığından sonraki yıllar daha zordu. Önce bir iş bulma mücadelesine girdik. Tedavi aldığım için her işte çalışamıyordum. Stresli, yorucu işlerde çalışamıyorduk. Gaziantep'te iş teklifi alınca havalara uçmuştum. Eşime demiştim ki 'Hayatımız kurtuldu. Artık mutluyuz.' Artık biz de diğer insanlar gibi, düşüncemiz parklara gitmek olacak, mutlu olmak, çocuklarımızı götürmek olacaktı. O hayal ile Gaziantep'e gittik. Maalesef Gaziantep'te çok güvendiğim bir toptancıya malzeme verdikten sonra, bütün her şeyi alıp kaçtı. Hayatımızın bitiş noktası oldu orası. Kanser hastalığına yıkılmadım ama burada yıkıldım. Yaklaşık olarak 14 bin lira dolandırıldım. 4 yaşında bir kızım, 15 aylık oğlum var. Şu babamların evinde bir odada kalıyoruz. Şimdi hayatımı anlattığım kitabı satarak dolandırıcıya kaptırdığım parayı çıkarmaya çalışıyorum. Tekrar toparlanırsak ayrı eve geçeceğiz. Bunun mücadelesini veriyoruz."

DOLANDIRICIYA SESLENDİ

Kendisini Gaziantep'te dolandıran kişiye seslenen Ramazan Öner, "Benim yıllarca kanser hastası iken vermiş olduğum mücadelemi de çaldı. Eğer bizi izliyorsa gerçekten vicdana gelmesini, bizden çaldıklarını geri vermesini istiyorum. Çalınan her şey insandan sadece parayı götürmüyor. Yaşantısını, mutluluğunu her şeyini götürüyor. Sizin aracılığınız ile ona seslenmiş oldum. Gerçekten çok zor durumdayım. İnşallah sesimizi duyar, inşallah vicdana gelir" diye konuştu. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lösemiyi Yendi, Kitap Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement