Löw'ün Kararını Harun Arslan mı Belirleyecek? - Son Dakika
Güncel

Löw'ün Kararını Harun Arslan mı Belirleyecek?

Löw\'ün Kararını Harun Arslan mı Belirleyecek?

ALMANLARIN yüzde 84'ü Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'ün Fransa yenilgisine rağmen görevinde kalmasından yana. Sadece yüzde 6'sı Löw'ün istifasını istiyor.

10.07.2016 14:51

ALMANLARIN yüzde 84'ü Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'ün Fransa yenilgisine rağmen görevinde kalmasından yana. Sadece yüzde 6'sı Löw'ün istifasını istiyor. Ancak Löw, görevine devam edip etmeyeceği konusunda kararsız. Şimdi tam bir sessizlik içine gömülen Löw'ün kararında uzun yıllardır menajeri ve aile dostu Harun Arslan'ın etkili olacağı konuşuluyor.

İDDİAYI BİLD GAZETESİ ORTAYA ATTI

Bild Gazetesi, Löw'ün 1998'den beri tanıdığı ve kariyerinin arkasındaki kişi olarak bilinen Harun Arslan'ı dinleyeceğini yazdı. Hannover'de yaşayan Harun Arslan, Löw'ün en çok güvendiği kişi olarak tanınıyor. Harun Arslan, Löw'ün transferlerini, sözleşmeleri organize ediyor. Futbol federasyonları ve şirketlerle görüşmeleri yürütüyor.

'BENİM KARİYERİMDE BÜYÜK KATKISI OLAN KİŞİDİR'

Perde arkasında duran ve sessizliği yeğleyen Harun Arslan için Löw, "Benim antrenör kariyerimde büyük katkısı olan kişidir" diyor. Harun Arslan 1998'de Löw'ü antrenör olarak Fenerbahçe'ye götürdü. O tarihten itibaren Harun Arslan, Löw'ün kariyerinin arkasındaki kişi olarak görülüyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Löw'ün Kararını Harun Arslan mı Belirleyecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement