MAK-GÖÇ Belediye Başkanı'nı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

MAK-GÖÇ Belediye Başkanı'nı Ağırladı

MAK-GÖÇ Belediye Başkanı\'nı Ağırladı

Makedonya Göçmenleri Derneği, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü düzenledikleri kahvaltıda ağırladı.

16.05.2012 14:45

Manisa Belediyesi'nin kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Makedonya Göçmenleri Başkan Ergün'e plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Makedonya Kültürünü Yaşatma ve Koruma Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Tamer Çipiloğlu ve Hasan Eryılmaz ile Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Park Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, MAK-GÖÇ Başkanı Birol Vardar, Tevfikiye Mahalle Muhtarı Afiz Çiçek, Lalapaşa Mahallesi Kader Koçak da katıldı. MAK-GÖÇ Başkanı Birol Vardar, kahvaltıya teşriflerinden dolayı başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ederek, "Dernek olarak Manisa Belediyesi'nin sosyal ve kültürel faaliyetlerinde yer almaktan gurur duyduk.

Bundan sonra da bu iştiraklarımız devam edecek. Ayrıca derneğimizin düzenlemiş olduğu 8. Bahar Şenlikleri'nde ve Süreyya Piknik alanında yaptığımız Hıdrellez kutlamalarına Manisa Belediyesi olarak verdiğiniz destek için de teşekkür etmek istiyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, yoğun programına rağmen bizleri kırmayarak davetimize katıldı. Sıkıntılarımızı dinleyerek, çözüm noktasında gayret ettiler. Kendilerine ve belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi. Derneğin önemli isimlerinden olan Kerim Öngider de Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek sıkıntılarını paylaşma imkanı bulduklarını söyleyerek, "Kanunlar nezninde işletmedeki sorunların imzaladığımız protokolle çözdük. Kendisi bizlere yardımcı oldu. Parkımızda huzur içerisinde çalışma imkanı sundukları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Sorunları Birlikte Çözüyoruz

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de sorunların konuşularak çözüleceğini söyleyerek, "Hem derneğin hem de mahallelerimizin sıkıntılarından haberdar olmamız ve elbirliği ile çözüm bulmamız gerekiyor. Biz her türlü konuda üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazırız. Bugün güzel bir paylaşım yaşıyoruz. Bu güzel kahvaltıyı hazırladığınız için çok teşekkür ediyorum." dedi. Konuşmaların sonrasında Birol Vardar MAK-GÖÇ adına Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MAK-GÖÇ Belediye Başkanı'nı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement