Malatya'da Otomobilde 31 Kilo Skunk Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'da Otomobilde 31 Kilo Skunk Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Tutuklandı

31.01.2024 10:42

Malatya'da yapılan bir operasyonda durdurulan otomobilde 31 kilo 950 gram skunk ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

MALATYA'da durdurulan otomobilde yapılan aramada 31 kilo 950 gram skunk ele geçirildi; gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, kent girişinde plakası açıklanmayan bir otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 2 valiz içerisinde 72 paket halinde 31 kilo 950 gram skunk ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Otomobildeki Ö.K., F.C., S.K. ve H.B. de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, tutuklandı. (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Otomobilde 31 Kilo Skunk Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement