Malatya'nın 14 mahallesinde su kesintisi yapılacak - Son Dakika
Güncel

Malatya'nın 14 mahallesinde su kesintisi yapılacak

Malatya\'nın 14 mahallesinde su kesintisi yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce, Battalgazi ilçesinin 14 mahallesinde su kesintisi yaşanacağını bildirdi.

11.09.2021 14:20  Güncelleme: 15:08

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce, Battalgazi ilçesinin 14 mahallesinde su kesintisi yaşanacağını bildirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık, Hasan Varol, Yamaç, Fırat, Çöşnük, Venk, Yıldıztepe, Karaköy, Karatepe, Göller, Bulgurlu, Üniversite, Bağtepe ve Çamurlu Mahallerini besleyen içme suyu ana isale hattı üzerinde yapılacak bağlantı çalışması nedeniyle söz konusu mahallere 12 Eylül Pazar günü saat 08.00 ile 16.00 arasında su verilemeyeceği belirtildi.

Kesintinin uygulanacağı 14 mahallede, vatandaşların gerekli tedbirleri alması istendi.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'nın 14 mahallesinde su kesintisi yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Y. Aktug: Sabah 8 ila 16 arasydı güya kesintiniz saat gecenin 12:40 ı oldu hala ne bir ses ne haber.Haftasonu işlerin en yoğun olduğu zamanda kesildiği yetmiyor bari belirtilen zamanda gelsin 1 0 Yanıtla
  • Fatoş Yaşar: Sabah 8 akşam 16 kesinti olacak ti. Aradım akşam 21 de gelecek denil di. Saat oldu 10. Halen gelmedi maskı aramada yapılmıyo . Acaba nerenin kanalizasyonunu içme sularına karıştırmaya çalışılıyor. Nedense her kesintiden sonra önce bir hastalanma sonrasında sulara lağam karışmış deniliyor. Yeter ama gerçekten su yunu çıkardınız... 0 1 Yanıtla

Advertisement