Malatya'da Vahşet; Eşi ve 2 Çocuğunu Uyurlarken Bıçaklayarak Öldürdü (2) - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Vahşet; Eşi ve 2 Çocuğunu Uyurlarken Bıçaklayarak Öldürdü (2)

Malatya\'da Vahşet; Eşi ve 2 Çocuğunu Uyurlarken Bıçaklayarak Öldürdü (2)

Adliyeye SEVK EDİLDİ Dün gece yarısı eşi Ayşe Güneş ile oğlu Miraç ve kızı Berrak Güneş'i yataklarında uyurlarken bıçaklayarak öldüren Selahattin Güneş, Emniyet'teki ifadesinden sonra bugün öğleden sonra Adliye'ye sevk edildi.

10.06.2015 17:48

Adliyeye SEVK EDİLDİ

Dün gece yarısı eşi Ayşe Güneş ile oğlu Miraç ve kızı Berrak Güneş'i yataklarında uyurlarken bıçaklayarak öldüren Selahattin Güneş, Emniyet'teki ifadesinden sonra bugün öğleden sonra Adliye'ye sevk edildi. Bingöllü olan ve İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Selahattin Güneş'in cinayetleri neden işlediği henüz öğrenilemedi.

Ailenin yakınları da sabah saatlerinde Bingöl'den Malatya'ya gelerek Adli Tıp Kurumu'nun önünde otopsilerin tamamlanmasını bekledi. Öldürülen Ayşe Güneş'in yakınlarından Nusret Butakın, acılarının çok büyük olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

"Çok acı bir olay yaşadık, 'Takdir-i İlahi' dersek, o zaman bu kul hatasız oluyor. İki tarafı da tanıyoruz. Çok muhterem aileler. Bu çocuğun burada hiçbir sorunu yoktu. Çok düzenli, çok efendi bir çocuktu. Kendi halinde işine gidip geliyormuş, gece geç vakitte eve gelmiş cinnet getirmiş. Eşini ve 2 çocuğunu bıçaklayıp, öldürmüş. Kalktık geldik buraya. Otopsinin tamamlanmasını bekliyoruz. Sonra cenazeleri Bingöl'e götüreceğiz."

Katil zanlısı Selahattin Güneş'in eniştesi İbrahim Halil Işık ise kayınbiraderinin bir karıncayı bile incitemeyeceğini bu yaptığına inanamadıklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Vahşet; Eşi ve 2 Çocuğunu Uyurlarken Bıçaklayarak Öldürdü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement