Malezya'da "Geleneksel Öğrenci Buluşması" Programı - Kuala - Son Dakika
Güncel

Malezya'da "Geleneksel Öğrenci Buluşması" Programı - Kuala

- Kuala Lumpur Büyükelçisi Başak Türkoğlu ile röportaj Genel detaylar Malezya'da "Geleneksel Öğrenci Buluşması" programı Malezya'da okuyan Türk öğrenciler geleneksel "Öğrenci Buluşması" programında biraraya geldi.

05.11.2017 14:59

- Kuala Lumpur Büyükelçisi Başak Türkoğlu ile röportaj

Genel detaylar Malezya'da "Geleneksel Öğrenci Buluşması" programı

Malezya'da okuyan Türk öğrenciler geleneksel "Öğrenci Buluşması" programında biraraya geldi.

Kuala Lumpur Büyükelçisi Başak Türkoğlu:

"Daha önce birbirini tanıyan ve tanımayan öğrencilerin kaynaşması sağlanıyor ve öğrencilerimizle büyükelçiliğimizi arasındaki ilişki kuvvetlendirilmiş oluyor."

KUALA LUMPUR (AA) – Malezya'da okuyan Türk öğrenciler Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçiliği tarafından düzenlenen "Geleneksel Öğrenci Buluşması" programında biraraya geldi.

Büyükelçi Başak Türkoğlu ev sahipliğinde düzenlenen "Geleneksel Öğrenci Buluşması" programına Malezya'nın çeşitli üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmasını ve büyükelçilikle öğrenci ilişkilerinin kuvvetlendirilmesi hedeflenen programda konuşma yapan Türkoğlu, kapılarının her zaman öğrencilere açık olduğunu söyleyerek, her türlü sorunlara yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti.

Öğrencilere Türk yemeği sunulurken, Türkoğlu öğrencilerle tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi.

AA muhabirine konuşan Türkoğlu, "Bugün 5 Kasım günü Malezya'da son üç yıldır düzenlediğimiz geleneksel öğrenci buluşmasını tekrar gerçekleştirdik.Malezya'nın çeşitli üniversitelerinde ve farklı bölümlerinde okuyan 100'e yakın öğrencimiz büyükelçiliğimize geldi.Düzenlediğimiz öğrenci buluşmasıyla daha önce birbirini tanıyan ve tanımayan öğrencilerin kaynaşması sağlanıyor ve öğrencilerimizle büyükelçiliğimizi arasındaki ilişki kuvvetlendirilmiş oluyor." dedi.

Malezya\'da "Geleneksel Öğrenci Buluşması" Programı - Kuala
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malezya'da 'Geleneksel Öğrenci Buluşması' Programı - Kuala - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement