Manavgat'a Körfez Ülkelerinden Turist Uçacak - Son Dakika
Güncel

Manavgat'a Körfez Ülkelerinden Turist Uçacak

Manavgat\'a Körfez Ülkelerinden Turist Uçacak

MATSO-BAKA İşbirliği İle Kuveytli Tur Acenteleri Misafir Edildi

26.05.2014 10:11

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, 29 Temmuz'da Körfez Ülkelerinden Antalya'ya Direk Uçak Seferlerinin Başlayacağını Belirterek Bölgedeki Birçok Ülkeden İlçeye Turistlerin Gelebileceğini Söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Air Arabia'nın desteği, Mardan Palace ile Eftalia Aqua Otel'in sponsorluğu Kuveytli 10 kişiden oluşan heyete yönelik Antalya'da tanıtım turu düzenlendi. Turun Manavgat bölümü Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği ile gerçekleşti. MATSO-BAKA işbirliği ile Kuveyt'ten yüksek cirolara sahip 9 seyahat acentesi yetkilisi ile 1 basın mensubunu Manavgat'ta geldi. İlk olarak Side'ye gelen heyet tarihi ve turistik yerleri gezdi. Heyet daha Manavgat Şelalesine gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyete MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Arslan, BAKA Koordinatörü Ali Galip Bilgili, uzmanlar Selin Şen ile Seyitcan Altınkaynak, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Körfez Pazarı Ülke Uzmanı Burça Yalçın eşlik etti. Gezi sonrasında MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, heyete ilçenin tanıtıldığı kitap, broşür ve Manavgat ürünlerinin yer aldığı hediyeler verdi.

Gezi sonrasında açıklama yapan Başkan Boztaş, Oda olarak turizmin ve turistin çeşitlendirilmesi amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirterek 29 Temmuz'da Körfez ülkelerinden Antalya'ya başlayacak olan direkt uçuşlar öncesinde tur operatörü ve gazetecilerden oluşan 10 kişilik Kuveytli heyeti ağırladıklarını söyledi. Heyetin Side ve Manavgat Şelalesini gezdiğini ifade eden Boztaş, 29 Temmuz sonrasında Körfez ülkelerinden ilçeye gelecek olan turistlerin turizme katkı sağlayacağını söyledi.

Daha Öncede Birleşik Arap Emirlikleri'nden Heyet Ağırlamıştık

Boztaş, "MATSO ve BAKA işbirliği ile ilçemizde daha önce Birleşik Arap Emirlikleri'nden gazeteci ve tur operatörlerinden oluşan bir heyeti ağırlamıştık. Bugünde Kuveytli heyeti ağırladık. Direk uçuşların başlaması ile Körfez ülkelerinden nitelikli ve zengin turistler bölgemize gelecek" dedi.

Manavgat Körfez Ülkeleri Turistleri İçin Uygun Bir Bölge

Arap turistlerin özellikle villa ve villa konsepti bulunan oteller ve alternatif turizm alanlarına ilgi gösterdiğini vurgulayan Boztaş, İlçenin turizm çeşitliği açısında çok farklı kesimlere hitap edebileceğini ifade etti. Boztaş, ilçenin kültürel ve tarihi alanların yanı sıra ırmak, şelale, baraj gölgeleri, alternatif turizm alanları ile Körfez ülkeleri turistleri içinde çok uygun bir bölge olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manavgat'a Körfez Ülkelerinden Turist Uçacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement