Manavgat'ta Otel Yangını - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta Otel Yangını

Manavgat\'ta Otel Yangını

Side-Kemer Mahallesinde bir otelde çıkan yangın korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu.

05.08.2012 17:54

Side-Kemer Mahallesinde bir otelde çıkan yangın korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu. Çatıyı saran alevler Manavgat ve belde belediye itfaiyeleri ve Orman İşletmesine ait yangın arazözünün müdahalesine rağmen iki saatte güçlükle kontrol altına alınabildi.

Yangın söndürme çalışmalarını olay mahalline gelerek takip eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çevredeki vatandaşlardan ve itfaiye yetkililerinden yangının çıkış sebebi hakkında bilgi aldı.

Otel sahibi Süleyman Coşar, ilk olarak otelin kenarında bulunan palmiye ve çevresindeki otların tutuştuğunu, bu yangını söndürürken otelin çatısında sebebini bilmedikleri bir yangın çıktığını belirterek "Otelimiz genellikle yerli müşteriye hitab ettiği ve Ramazan ayında olduğumuz için az sayıda müşteri vardı. Onları da kısa sürede tahliye ettik" dedi.

Beyaz Saray Oteli çevresinde toplanan vatandaşlar yangını çaresizlik içerisinde izlerken elektrik hatlarının ağaçlar içerisinde olması nedeniyle TEDAŞ yetkililerini suçladılar. Mahalle sakinlerinden Namık Bozer, defalarca TEDAŞ yetkililerini aramalarına rağmen önlem alınmadığını belirterek şöyle konuştu: "Mahallemizin tamamında elektrik kabloları ağaçların ve palmiyelerin içerisinden geçmektedir. Sık sık küçük yangınlar ve elektrik kesintileri meydana geliyor. TEDAŞ'ı arayıp haber vermemize rağmen kimse ilgilenmiyor. Zaten arıza ve kesintilerin çoğunda arıza telefonu meşgule alınıyor ve ulaşamıyoruz. Bu yangınların tek sorumlusu TEDAŞ'tır." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta Otel Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement