Manisa'da En Son Mezarlıkta Görünen Yaşlı Adam Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Manisa'da En Son Mezarlıkta Görünen Yaşlı Adam Kayboldu

Manisa\'da En Son Mezarlıkta Görünen Yaşlı Adam Kayboldu

Manisa'da en son dün öğlen mezarlığa girerken görülen ancak sonrasında evine dönmeyen 89 yaşındaki Necmi Avcı için AKUT ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

05.01.2016 15:55

Manisa'da en son dün öğlen mezarlığa girerken görülen ancak sonrasında evine dönmeyen 89 yaşındaki Necmi Avcı için AKUT ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Karaoğlanlı Mahallesi'nde oturan iki çocuk babası çiftçi Necmi Avcı, dün öğlen Kırtık Mezarlığı'na girerken görüldü ancak bir daha kendisinden haber alınamadı. Manisa Gazi İlköğretim Okulunda öğretmen olan oğlu Bilal Avcı ve diğer oğlu Hamza Avcı, babası eve dönmeyince jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Kayıp adamın bulunması için çalışma başlatıldı. Arama kurtarma çalışmalarına AKUT ve AFAD ekipleri de destek verdi. Mezarlık çevresi ve arka yoldan Karaoğlanlı mahallesine gidiş güzergahları arandı. Ancak herhangi bir sonuç alınamadı. Bir minibüsçünün benzer eşkaldeki yaşlı bir adamı kent merkezine bıraktığını söylemesi üzerine aramalar burada yoğunlaştı. Necmi Aydın'ın akli durumunun yerinde olduğu ve herhangi bir hastalığının bulunmadığı da belirtildi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da En Son Mezarlıkta Görünen Yaşlı Adam Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement