Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu

Manisa\'da Uyuşturucu Operasyonu

Manisa'da düzenlenen operasyonda 271 kilo esrar ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı.

26.09.2012 17:40

Manisa'da düzenlenen operasyonda 271 kilo esrar ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Manisa ve Kayseri ile Salihli ilçesinde düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında çok sayıda adreste arama yapıldı.

Operasyonda 271 kilo esrar ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı. Manisa Vali Vekili Necmettin Yalınalp, yaptığı açıklamada, belirlenen hedef şahısların takibinin aylardır devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Narkotik köpeklerimiz 'Narko' ve 'Reksa'nın da kullanıldığı otomobil, ev ve iş yeri aramalarında piyasa değeri yaklaşık yarım milyon TL olan toplam 271 kilo esrar maddesi ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Bu çerçevede 10 kişi de yakalanarak gözaltına alındı."

"Uyuşturucu tacirleri"ne yönelik yapılan çalışmaların sürdürüleceğini belirten Yalınalp, "Uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti toplumumuz ve geleceğimiz olan gençlerimizi tehdit eden en önemli risk unsurlarından birisi olmakla birlikte, terör örgütünün de finans kaynaklarından birini oluşturmaktadır" diye konuştu.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 10 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Turgay Duyar/ Senem Yazıcı

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement