Mardin'de 'Dur' ihtarına uymayan TIR refüje çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mardin'de 'Dur' ihtarına uymayan TIR refüje çıktı

27.09.2023 14:03

Mardin'in Artuklu ilçesinde, polisin 'dur' ihtarına uymayan bir TIR'ın lastiklerine ateş edilerek durduruldu. Sürücü gözaltına alındı.

MARDİN'in Artuklu ilçesinde, sürücüsü 'dur' ihtarına uymayınca lastiklerine ateş edilen TIR, refüje çıktı. Sürücü, gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde, merkez Artuklu ilçesi Kızıltepe Kavşağı'nda meydana geldi. Polis, sürücünün ismi öğrenilemeyen 47 ACT 489 plakalı TIR'ı durdurmak istedi. Ancak sürücü 'Dur' ihtarına uymayınca TIR, takibe alındı. Takip sırasında bazı araçlara da çarpan TIR'ın lastiklerine, Mardin Polis Evi önünde ateş edildi. TIR, refüje çıkıp durdu. Bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi. TIR'ın sürücüsü gözaltına alındı, itfaiye ekipleri de yangın ihtimaline karşı araçta soğutma çalışması yaptı. Sürücü sorgulanmak, TIR da incelenmek üzere emniyete götürüldü. (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de 'Dur' ihtarına uymayan TIR refüje çıktı - Son Dakika


Advertisement