Marka Şehir Bursa'nın Ulusal Ofis Mobilya Markası - Son Dakika
Güncel

Marka Şehir Bursa'nın Ulusal Ofis Mobilya Markası

Marka Şehir Bursa\'nın Ulusal Ofis Mobilya Markası

İSMOB Fuarı'nda, 28 ülkeden mobilya yatırımcısı ile görüşen Masachi mobilya, iç pazardan da 100'ün üzerinde firmadan bayi olma teklifi alarak fuarı büyük bir başarı ile tamamladı.

11.02.2015 14:15  Güncelleme: 14:16

Bursa'dan doğup ofis mobilyası konusunda ulusal bir marka haline gelen ve üretimlerini Masachi markasıyla kullanıma sunan Artofis Mobilya A.Ş., İSMOB 2015 Fuarı'ndan büyük kazanımlarla döndü.

Ülkemizin en büyük mobilya fuarı olan İSMOB 2015 İstanbul Mobilya Fuarı, 27 Ocak – 01 Şubat 2015 tarihleri arasında, İstanbul Yeşilköy CNR EXPO Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bu yıl 11.cisi düzenlenen fuar, 500'e yakın firma, 1000'in üzerinde marka ve 120.000 ziyaretçinin katılımı ile tamamlandı.

CNR'da 11 holde gerçekleşen Fuara katılan çok sayıda ev mobilyası firmasının yanı sıra, ofis mobilyası için ayrılan özel bölümde, ziyaretçilerin yoğun ilgi ve beğenisiyle dikkatleri çekti.

Ofis mobilyasında Türkiye'nin önde gelen ulusal markalarından biri olan Masachi, bu yılda fuarda sektörünün lider firmalarından olduğunu kanıtladı. 15 yılı aşan üretim faaliyeti ve 2012'de açtıkları Bursa'nın en büyük ofis mobilyası mağazası ile adından sıkça söz ettiren Masachi, Yurtiçinde yaygın bayi ağı ve geniş ürün yelpazesiyle tüketicinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Üç ilde consept mağaza açılacak…

İSMOB 2015 Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunan ve Masachi markası ile üretim yapan Artofis Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan İşbaşaran, yeni katalog ve ürünlerinin yer aldığı fuar süresince 28 ülkeden yatırımcılarla görüşme yaptıklarını, yurt içinden ise 100'den fazla firmadan bayi olma teklifi aldıklarını söyledi.

Rıdvan İşbaşaran, iç pazarda 49 ilde oluşturdukları Masachi Consept mağazaları ile büyük ilgi gördüklerine de işaret ederek, "Fuar süresince yapılan görüşmeler sonucun yakın zamanda 3 ilde daha consept mağaza açmayı kararlaştırdık" dedi.

Fas ve Türkmenistan Masachi dedi…

Fuar boyunca 28 yabancı ülkeden 50'ye yakın firma ile temasa geçildiğini ifade eden Rıdvan İşbaşaran, "Görüşmeler oldukça verimli geçti. Şimdiden Fas ve Türkmenistan ile anlaşmalar yaptı. Önümüzdeki süreçte ihracat anlamında çok daha güzel gelişmeler olacağını bekliyoruz" diye konuştu.

Ulusal ofis mobilya markası Masachi'nin yurt dışında daha yaygınlaşmasına yönelik çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Rıdvan İşbaşaran, "2015 yılı içinde Azerbaycan, Erbil ve S. Arabistan'da düzenlenecek fuarlara da katılım göstereceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marka Şehir Bursa'nın Ulusal Ofis Mobilya Markası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement