Mavi Bayraklı Plajda İş Makineli Çalışmaya Vatandaş Engeli - Son Dakika
Güncel

Mavi Bayraklı Plajda İş Makineli Çalışmaya Vatandaş Engeli

Mavi Bayraklı Plajda İş Makineli Çalışmaya Vatandaş Engeli

Muğla'da mavi bayraklı Hastanealtı Plajı'nda, bir kafeterya sahibi tarafından iş makinesiyle kıyıda başlatılan izinsiz çalışma, vatandaşların şikayetiyle durduruldu.

15.06.2015 09:57  Güncelleme: 10:55

Muğla'nın Datça İlçesi'nin mavi bayraklı Hastanealtı Plajı'nda, bir kafeterya sahibi tarafından iş makinesiyle kıyıda başlatılan izinsiz çalışma, çevredekilerin tepki ve şikayeti üzerine yetkililerce durduruldu.

"RAHAT DENİZE GİRSİNLER İSTEDİK"

Adını açıklamak istemeyen ve kafeterya yetkilisi olduğunu söyleyen kişi, buraya gelenlerin daha rahat denize girmesi için resifleri (sığ alanlarında oluşmuş su altı yüzey yapıları) kırdıklarını söyledi.

BELEDİYE MÜDAHALE ETTİ

İlçe merkezindeki Hastanealtı Plajı'na akın edenler, denizin içinde bir iş makinesiyle karşılaştı. Deniz dibindeki resiflerin iş makinesi ile kırıldığını görenler, şaşırdı. İki saate yakın süren çalışma, bölgede bulunanların şikayeti üzerine sevk edilen zabıta ekiplerinin uyarısı sonucu bir süre durdu.

Ardından çalışmaların tekrar başladığını görenler, konuyu Kaymakamlığa bildirdi. Kaymakam Hamdi Üncü'nün talimatı üzerine bu kez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler plaja gelerek çalışmayı durdurdu. Polisin uyarısı üzerine iş makinesi de denizden çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

"AMACIMIZ BU DEĞİLDİ..."

Adını açıklamak istemeyen ve kafeterya yetkilisi olduğunu söyleyen bir kişi, halkın daha rahat denize girmesi için resifleri kırdıklarını bildirirken basın mensuplarının görüntü almasını da engellemek istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mavi Bayraklı Plajda İş Makineli Çalışmaya Vatandaş Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • 3838: Millette yedi bu açıklamayı :) şezlong,tost,kola satılır iki hafta sonra 21 0 Yanıtla
  • kaptan: çok masumca halk için çalışmış inandık 16 1 Yanıtla
  • Birol: Bu ülkede yatirm yapmak yasak 1 13 Yanıtla
  • Efe: Hepsi doğru 13 0 Yanıtla
  • asta: hıı sizin gibilerden alırdı 9 0 Yanıtla
  • Cengiz: Resif nedir? 2 4 Yanıtla
  • tax: Turizm sömürüden baska birsey degil. 4 1 Yanıtla
  • Zero: Akdeniz esnafı 5 yıldızlı oteller piyasayı öldürüyor diyeceğinize beş kuruş etmez malları yüzelli kuruşa satmaktan yerli yabancı fiyatı diyerek elinizde çift menü taşımaktan kısacası gelen turistleri avlanacak kerizler olarak görmekten vazgeçiin sürümden kazanmak diye bişey var sizin yüzünüzden insanlar otelden dışarı çıkmak istemiyorum. .. 0 0 Yanıtla
  • Birol: Yangın yat 0 0 Yanıtla

Advertisement