Meclis Başkanı Çiçek Devreye Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Meclis Başkanı Çiçek Devreye Girdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Meclis Başkanı Çiçek Devreye Girdi

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ile muhalefetin Anayasa komisyon üyeleri arasında başlayan tartışmaya el attı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ile muhalefetin Anayasa komisyon üyeleri arasında başlayan tartışmaya el attı. Cemil Çiçek, Anayasa Komisyonu'na yazı yazarak, "HSYK teklifini görüşmek üzene Anayasa Komisyonu'nu tali komisyon olarak" toplanmasını istedi.

Dün, CHP, MHP ve BDP'li Anayasa Komisyon üyeleri Meclis Başkanı Cemil Çiçek'ten, HSYK teklifini görüşmek üzere Anayasa Komisyonu'nun toplanması için talepte bulunmuşlardı. Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ise, Adalet Komisyonu'nu'ndan daha önce gelen "tali komisyon" önerisini geri çevirmişti. Mahalefet partililer ise bunun üzerine Anayasa Komisyonu'nun toplanması için Meclis Başkanlığı'ndan talepte bulunmuşlardı.

Kaynak: ANKA