Mehmet Bayraklı Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Bayraklı Seçim Sonuçları

Mehmet Bayraklı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Kayseri Sarıoğlan belediye başkan adayı olan Mehmet Bayraklı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:11

31 Mart seçimlerinde CHP Kayseri Sarıoğlan belediye başkan adayı olan Mehmet Bayraklı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kayseri Sarıoğlan ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Mehmet Bayraklı isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Kayseri Sarıoğlan adayı Mehmet Bayraklı kimdir? CHP Kayseri Sarıoğlan adayı Mehmet Bayraklı yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Bayraklı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Kayseri Sarıoğlan belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Bayraklı Sarıoğlan ilçesinde % 23,87 oranında oy almıştır. Sarıoğlan ilçesinde % 23,87 oranında oy olan Mehmet Bayraklı adlı CHP adayı toplamda 2.586 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Bayraklı Kimdir?

Mehmet Bayraklı Seçim Sonuçları

1948 yılında Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde doğdu. Lise mezunu. 1994 yılındaki mahalli seçimlerde Doğru Yol Partisi'nden Belediye başkanı seçildi. Bu göreve 2004 yılına kadar devam etti. Evli ve 5 çocuk babası.

Kayseri Sarıoğlan ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Bayraklı Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement