Mehmet Çatan Başkan Seçildi - Son Dakika
Güncel

Mehmet Çatan Başkan Seçildi

Mehmet Çatan Başkan Seçildi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde SS Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

03.03.2018 21:28

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde SS Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Kahta Kültür Merkezinde yapılan SS Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram divan başkanlığına seçilerek, gündem maddeleri okunup oylara sunularak kabul edildi.

SS Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulunda, mevcut başkan Bekir Seçilmiş ile Mehmet Çatan yarıştı. Yapılan seçimde 410 üyeden, 370 oda üyesi oy kullandı. Seçimde 238 oy olan Mehmet Çatan başkanlığa seçildi. Rakibi Bekir Seçilmiş 127 oy alırken, 5 oy da geçersiz sayıldı.

SS Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Yeni Başkanı Mehmet Çatan, seçime katılan veya katılamayan tüm esnaflara teşekkür ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Çatan, "Kooperatifimizin 3. Olağan Genel Kurulu Kahta'ya yakışır bir şekilde ve demokratik bir ortamda gerçekleşti. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu hizmet bayrağını en üst noktaya ulaştırmak için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Yeter ki esnafımız mutlu olsun. Biz birlikte olduğumuz sürece güçlüyüz. Tüm işlerimizi, yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber istişare ile yapağız. Esnafımız güçlü olduğu sürece kooperatifimiz de güçlü olacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mehmet Çatan Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement