Mehmet Özalay Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Özalay Seçim Sonuçları

Mehmet Özalay Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli Karamürsel belediye başkan adayı olan Mehmet Özalay isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli Karamürsel belediye başkan adayı olan Mehmet Özalay isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kocaeli Karamürsel ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Mehmet Özalay isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Kocaeli Karamürsel adayı Mehmet Özalay kimdir? Saadet Partisi Kocaeli Karamürsel adayı Mehmet Özalay yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Özalay Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli Karamürsel belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Özalay Karamürsel ilçesinde % 5,93 oranında oy almıştır. Karamürsel ilçesinde % 5,93 oranında oy olan Mehmet Özalay adlı Saadet Partisi adayı toplamda 2.009 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Özalay Kimdir?

Mehmet Özalay Seçim Sonuçları

1983 yılında İzmit'te doğdu. ilk, Orta ve Lise tamamladıktan Anadolu Universitesi'nde Rafineri ve Petro Kimya bölümünü bitirdi ve daha sonra Anadolu Universitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Milli Görüş Teşkilatlarında görev alarak önce Anadolu Gençlik Derneği Teşkilatlanma Başkanlığı, daha sonra Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığında sırasıyla Siyasi İşler Başkanlığı ve Teşkilatlanma Başkanlığı görevlerinde bulundu. Özalay, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kocaeli Karamürsel ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Özalay Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement