Melbourne'deki Türk Iş Adamlarıyla Gurur Duydum" - Son Dakika
Güncel

Melbourne'deki Türk Iş Adamlarıyla Gurur Duydum"

Türkiye'nin Canberra Büyükelçisi Ahmet Vakur Gökdenizler, Victoria eyaletinin Melbourne kentinde ziyaret ettiği Türk iş adamlarıyla gurur duyduğunu söyledi.

09.02.2017 18:08

Türkiye'nin Canberra Büyükelçisi Ahmet Vakur Gökdenizler, Victoria eyaletinin Melbourne kentinde ziyaret ettiği Türk iş adamlarıyla gurur duyduğunu söyledi.

Büyükelçi Gökdenizler, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Melbourne kentinde, Victoria Valisi Linda Dessau, Eyalet Başbakanı Daniel Andrews, parlamento başkanları ve bakanlar ile yaptığı görüşmelerin ardından kentteki Türk iş yerlerini ziyaret etti.

Avustralya Türk İş Konseyi (ATBC) ve Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) üyesi iş yerlerini gezen Gökdenizler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk girişimcilerin binlerce kilometre uzaktaki bir ülkede cesaret ve yatırım hevesiyle kurdukları tesislerin gelecekteki başarılarının göstergesi olduğunu belirtti.

Gökdenizler, "Hakikaten bugün gördüklerimden mutluluk duydum. Melbourne'de iş kurmuş Türk kökenli Avustralyalıların tesislerini ziyaret ettim ve inanın çok gurur duydum." ifadesini kullandı.

Türklerin aralarındaki ilişkileri daha da sıkı tutmalarının yanı sıra Türkiye'nin karşı karşıya olduğu sorunların aşılmasında da manen destek vereceğinden emin olduğunu bildiren Gökdenizler, "Burada daha iyi bir başarı öyküsü yazacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Melbourne'deki temasları hakkında Gökdenizler, "Görüşmeler, benim Victoria'yı daha iyi tanımam, onların da Türkiye'yi daha yakından tanımaları için vesile oldu. Birçok konuyu ele alma fırsatı bulduk." dedi.

Gökdenizler'e, Melbourne Başkonsolosu Mehmet Küçüksakallı, ATBC Başkanı Hüseyin Mustafa ve MÜSİAD Başkanı Ali Gür'ün eşlik ettiği temaslar, MÜSİAD üyeleri ile yapılan toplantının ardından son buldu.

Melbourne\'deki Türk Iş Adamlarıyla Gurur Duydum"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Melbourne'deki Türk Iş Adamlarıyla Gurur Duydum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement