Meltem Hocaoğlu: "Taktiksel Hata Yaptım ve Gümüş Madalyada Kaldım" - Son Dakika
Güncel

Meltem Hocaoğlu: "Taktiksel Hata Yaptım ve Gümüş Madalyada Kaldım"

Meltem Hocaoğlu: "Taktiksel Hata Yaptım ve Gümüş Madalyada Kaldım"

Uğur Demirkırdı-Ali Kan, Bakü-DHA Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda karatede kadınlar kumite +68 kiloda mücadele eden Meltem Hocaoğlu, finalde karşılaştığı Hırvat rakibi Masa Martinovic'e 5-0 mağlup olarak gümüş madalya kazandı.

14.06.2015 18:14

Uğur Demirkırdı- Ali Kan, Bakü-DHA

Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda karatede kadınlar kumite +68 kiloda mücadele eden Meltem Hocaoğlu, finalde karşılaştığı Hırvat rakibi Masa Martinovic'e 5-0 mağlup olarak gümüş madalya kazandı.

Kadınlar kumite +68 kiloda Meltem Hocaoğlu 2 galibiyet ve 1 beraberlikle grubunu birinci sırada tamamlayıp başarılı bir performans göstermesine rağmen finalde altını kaçırdı. Milli sporcu Meltem Hocaoğlu, özeleştiride bulunarak "taktiksel hata yaptım" dedi.

Marmara Üniversite'si öğrencisi olan Meltem Hocaoğlu, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Üzgünüm. Biraz heyecan ve motivasyon eksikliği yaşadım sanırım. Taktiksel hatalarım da oldu ve maçı kaybettim. Oyuna tekrar giremedim e dediğim gibi taktiksel hatalar ile altın madalyayı kaçırdım. Rakibim çok iyi, ilerleyen turnuvalarda yine karşılaşacağız ve bu kez yenmeye çalışacağım. Şimdiki hedefim üniversite oyunları. Marmara Üniversite'si Öğrencisi olduğumu için 1 ay sonraki oyunlarda mücadele edip altın madalya hedefine ulaşmaya çalışacağım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meltem Hocaoğlu: 'Taktiksel Hata Yaptım ve Gümüş Madalyada Kaldım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement