Menderes Türel: "Arda'lı Barcelona Gibi Kulüpler Neden Buradaki Turnuvada Oynamasınlar?" (5) - Son Dakika
Güncel

Menderes Türel: "Arda'lı Barcelona Gibi Kulüpler Neden Buradaki Turnuvada Oynamasınlar?" (5)

Menderes Türel: "Arda\'lı Barcelona Gibi Kulüpler Neden Buradaki Turnuvada Oynamasınlar?" (5)

'kulüpler YASASI'NDA SONA GELİNDİ' Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Antalya'da düzenlediği TSYD Toros Zirvesi'ne katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, 'Kulüpler Yasası'nda sona gelindiğini söyledi.

09.01.2016 17:37

'kulüpler YASASI'NDA SONA GELİNDİ'

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Antalya'da düzenlediği TSYD Toros Zirvesi'ne katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, 'Kulüpler Yasası'nda sona gelindiğini söyledi. Yasada çalışmaların devam ettiğini belirten Faruk Özçelik, "Neticelendiğinde zaten etkileme alanı geniş olduğu için kamuoyu ile paylaşılacaktır. Tarafların her birinin mutabakatı sağlanır. Yasada sona geldik diyebiliriz" dedi.

Kulüpler Yasası'nın bir çerçeve düzenleme olduğunu hatırlatan Özçelik, şöyle konuştu:

"Yeni yasada kulüplere, teknik direktör çalıştırma konusunda birebir düzenleme olacağını düşünüyorum. Bu konunun içi diğer alt düzenleyici işlemlerle, alt mevzuatla yapılır. Ama Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu konuda ne düşür bilmiyorum. Bir çerçeve düzenleme olabilir. Uygulama tamamen TFF'ye bırakılır."

'KULÜPLERİMİZ MADDİ SIKINTI YAŞIYOR'

Kulüplere finansman sağlanması konusunda da çalışmalar yaptıklarını ifade eden Faruk Özçelik, "Her türlü kaynağın onlara tahsisiyle ilgili çalışıyoruz. Kulüplerimiz finansal açıdan büyük sıkıntı yaşıyor. Gerçi bütün dünyada kulüpler aynı durumda. Bundan sonra daha düzenli olacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menderes Türel: 'Arda'lı Barcelona Gibi Kulüpler Neden Buradaki Turnuvada Oynamasınlar?' (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement