Mersin'de Gezi Parkı Eylemcileri Adliyede - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Gezi Parkı Eylemcileri Adliyede

Mersin\'de Gezi Parkı Eylemcileri Adliyede

Gezi Parkı protestolarına katılarak polisi yaraladıkları ve olayları provoke ettikleri ileri sürülen kişilerin yakalanmasına yönelik, dün sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi.

12.07.2013 13:44  Güncelleme: 13:47

Gezi Parkı protestolarına katılarak polisi yaraladıkları, kamu mallarına zarar verdikleri ve olayları provoke ettikleri ileri sürülen kişilerin yakalanmasına yönelik, dün sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi. Güvenlik, Terörle Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin 17 adrese düzenlediği operasyonda, 2'si kadın 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin, özellikle Akdeniz Oyunları'nın kapanış tarihi olan 30 Haziran gecesi yaşanan protesto gösterilerinden sorumlu tutuldukları kaydedildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan 11 şüpheli, bu sabah adliyeye sevk edildi. Olaylarla ilgili olarak 6 kişinin daha arandığı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Gezi Parkı Eylemcileri Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement