Mersin'de Hırsızlık Olaylarında Düşüş Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Hırsızlık Olaylarında Düşüş Yaşandı

Mersin\'de Hırsızlık Olaylarında Düşüş Yaşandı

Mersin'de evden hırsızlık olaylarında %11, işyerinden hırsızlık olaylarında %30 ve yankesicilik olaylarında ise %29 düşüş yaşandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda bu düşüşün gerçekleştiği belirtildi. Ayrıca, kapkaç olaylarının tamamının aydınlatıldığı ve hırsızlık olaylarına karışan bin 432 şüphelinin yakalandığı ifade edildi.

25.10.2023 10:44  Güncelleme: 10:45

Mersin'de evden hırsızlık olaylarında yüzde 11, işyerinden hırsızlık olaylarında yüzde 30 ve yankesicilik olaylarında ise yüzde 29 düşüş yaşandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2023 yılının ilk 9 ayında Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, hırsızlık ve yankesicilik olaylarında önemli ölçüde düşüş yaşandı. Buna göre, yılın ilk 9 ayında bir önceki yıla göre evden hırsızlık olaylarında yüzde 11, işyerinden hırsızlık olaylarında yüzde 30, yankesicilik olaylarında ise yüzde 29'luk bir düşüş sağlandı.

Kapkaç olaylarının tamamı aydınlatılarak aydınlanma oranı yüzde 100 olurken, evden hırsızlık olaylarında aydınlanma oranı yüzde 48, İşyerinden hırsızlık olaylarında ise aydınlanma oranı yüzde 65 olarak gerçekleşti. Ayrıca 2023 yılında hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen bin 432 şüpheli yakalanarak adli mercilere sevk edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Hırsızlık Olaylarında Düşüş Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement