Mersin'deki ikinci orman yangını da kontrol altına alındı - Son Dakika
Güncel

Mersin'deki ikinci orman yangını da kontrol altına alındı

Mersin'in Mezitli ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Yangın, Camili Mahallesi sınırlarında çıktı ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ekipler sevk edildi. Gülnar ilçesindeki yangının kontrol altına alınmasının ardından helikopterler Mezitli'ye gönderildi. Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

17.07.2023 15:10

Mersin'deki ikinci orman yangını da kontrol altına alındı

MERSİN - Mersin'in Mezitli ilçesinde çıkan orman yangını büyümeden havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Merkez Mezitli ilçesine bağlı Camili Mahallesi sınırlarında ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını fark edenlerin bildirmesi üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Mersin merkez, Tarsus ve Erdemli ilçesinden arazözlü ekipler sevk edildi. Gülnar ilçesinde dünden itibaren devam eden orman yangının bugün kontrol altına alınmasıyla birlikte helikopterler bu sefer Mezitli'ye gönderildi. Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik havadan ve karadan müdahalesi ile yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı.

Ekiplerin bölgede soğutma çalışmasını sürdürdüğü bildirildi.

Mersin\'deki ikinci orman yangını da kontrol altına alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'deki ikinci orman yangını da kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement