Mersin İdman Yurdu Maçı Soyunma Odası - Son Dakika
Güncel

Mersin İdman Yurdu Maçı Soyunma Odası

Mersin İdman Yurdu Maçı Soyunma Odası

Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, oyuncularının gol atmak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiğini fakat gol bulamadığını dile getirdi.

14.05.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, oyuncularının gol atmak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiğini fakat gol bulamadığını dile getirdi. Sonuçtan üzgün olduklarını belirten Özkara, Malesef futbol adına oyuncu arkadaşlarım yapılması gereken her şeyi yaptılar ama bir türlü tutturamadık. Seyircimiz olağanüstü destek verdi. Bu seyirciyi burada mutlu etmek isterdik, tek üzüntümüz seyirciyi burada mutlu edemedik. Büyük coşkuyla bizi desteklediler. Takımda ağlayanlar var, çünkü oynadığımız oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Gönüllerin şampiyonu olduğumuzu biliyoruz ama gönüllerin şampiyonuna kupa vermiyorlar, yine yerimiz PTT 1'inci Lig. Oyuncu arkadaşlarımı bu mücadeleden dolayı kutluyorum. Ama malesef topu içeri atamadığın zaman, top fileyle buluşmayınca sonuç gelmiyor. Mersin'deki bizim maçın kasetini oturup baştan sona izlemek lazım. Bu mazeret değil ama tek üzüntümüz seyircimizi mutlu edemedik. Sonuçta malesef finale gidemedik dedi.

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Orduspor'u yenerek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını, final maçını kazanarak Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Lig başından beri büyük emek verdiklerinin altını çizen Yılmaz Vural, Buraya kadar hep birlikte emek verdik. Şans bizden yana oldu, 10 kişi kalmamıza rağmen oyun tarzımızdan bir ödün vermedik. Böyle bir Buca maçı oynadık 3-1 kazandığımız. Böyle bir Ankaraspor maçı oynadık 3-1 biz kaybettik. Çok riskli bir olay, ya herro ya merroya gidiyor olay. Sonucunda attığımız 1 golle bu elemeden başarıyla çıkan taraf olduk. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Kendimizi germedik, oyuncularımın oyun içindeki kusuru bir tek kırmızı kart. Nduka çok deneyimli, çok akıllı kardeşimiz, demek ki oyun içinde böyle zamansız müdahale oluyor. Malesef 10 kişi kalmanın sonucunda da kazanan olmak bizi daha farklı motive etti dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdman Yurdu Maçı Soyunma Odası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement