Milli Eğitim Bakanı, hastanede eğitim alan öğrencilere karnelerini dağıttı - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Bakanı, hastanede eğitim alan öğrencilere karnelerini dağıttı

Milli Eğitim Bakanı, hastanede eğitim alan öğrencilere karnelerini dağıttı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi gören ve burada eğitim alan öğrencilere karnelerini dağıttı. Bakan Tekin, öğrencilerle sohbet ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve yapılan çalışmaları inceledi. Türkiye genelinde 147 hastane sınıfında 566 öğrenci eğitim görürken, evde eğitim gören öğrenci sayısı 11 bin 851 olarak belirtildi.

19.01.2024 10:41  Güncelleme: 10:42

MİLLİ Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara'da, Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi gören ve burada eğitim alan öğrencilere karnelerini dağıttı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle Bilkent Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ndeki hastane sınıfında tedavi gören öğrencilerle bir araya geldi. Çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle hastanede eğitim alan öğrencilerle sohbet eden Bakan Tekin, doktorlardan öğrencilerin sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı. Öğrencilerin yaptığı çalışmaları da inceleyen Bakan Tekin, 20 öğrenciye karnelerini verdi. Türkiye genelinde 147 hastane sınıfında 566 öğrencinin eğitim gördüğü, evde eğitim gören öğrenci sayısının ise 11 bin 851 olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Bakanı, hastanede eğitim alan öğrencilere karnelerini dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement