Minik Dev Adamlar Başarı Belgelerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Minik Dev Adamlar Başarı Belgelerini Aldı

Minik Dev Adamlar Başarı Belgelerini Aldı

Gaziantep 12 dev adam basketbol okulları'nın minik dev adamları başarı belgelerini aldı

25.09.2012 08:51

Gaziantep 12 dev adam basketbol okulları ailesi veli ,minik dev adamları ve basketbol il temsilcisinin de katılımlarıyla bir tören eşliğinde yaz dönemi çalışmalarına son verirken, kış dönemine merhaba dedi. Yaz döneminde ciddi bir basketbol eğitimi alan minik dev adamlar, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından hazırlanan başarı belgelerini büyük bir heyecanla aldılar.

Gaziantep 12 DABO Koordinatörü Pınar KIZIL açılış konuşmasında Türkiye nin en büyük spor okulları projesi olan ''12 Dev Adam Basketbol Okulları''nın ,Anadolu da basketbolun gelişmesini ve Türkiye genelinde kaliteli bir basketbol ailesi yaratmayı amaçladığını belirtti.

KIZIL : ''7 nisan 2012 tarihinde şubesinin açılmış olduğu Gaziantep 12 Dev Adam Basketbol Okulları'nda, açıldığı günden bu yana 7-12 yaş arasındaki 100 ü aşkın kız-erkek öğrenciye basketbol eğitimi verdik.Günden güne ilimizde kaliteden ödün vermeyerek, velisiyle çocuğuyla daha büyük bir basketbol ailesi oluşturmak ve geleceğimiz olan çocuklarımızın sadece basketbolda değil,spor aracılığıyla eğitim-öğretim başarısında, ruhsal, fiziksel, zihinsel, sosyal anlamda da gelişimlerini amaç edinmekteyiz. Bu anlamda amaçlarımızı gerçekleştirme de her zaman bize destek olan tüm veli ve çocuklarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.''Dedi.

Gaziantep 12 DABO. Koordinatörü Pınar KIZIL : ''İlimizde 12 DABO şubesini açarak, Gaziantep'te basketbolun gelişmesi hususunda böyle önemli bir adım atılmasını sağlayan başta Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanımız Sayın Turgay Demirel'e 12 DABO Direktörümüz Sayın Samer Şenbayrak'a Anadolu Koordinatörümüz Sayın Ferhat Erdem'e ,Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcimiz Sayın Çetin Yıldız'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Ayrıca 18 eylül tarihinde Federasyon yönetim seçimleri sonucunda , yeni yönetim döneminde tekrar seçilerek ,Türkiye'de basketbolun çok önemli yerlere gelmesini sağlayan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanımız Sayın Turgay Demirel ve ekibine yeni yönetim döneminde başarılarının devamını diliyoruz.''dedi.

Yıl içerisinde Federasyonunun ,12 DABO projesi için Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Ulusal Yıldızlar Şöleni, Özel 12 Dev Adam Basketbol Okulları Turnuvası,Uluslararası Basketbol Eğitim Kampı gibi önemli birçok organizasyona da katılacak olan Gaziantep 12 DABO öğrencileri ,ücretsiz bir şekilde bu etkinliklere katılacak olup,minik dev adamlar ulusal platformda kendini gösterebilme şansı bulmaktadır.

Kış dönemi Basketbol kurslarına 29 eylül itibariyle tüm coşku ve hızıyla eğitim-öğretim yılı süresince hafta sonları basketbol kurslarına gerçekleştireceklerini belirten KIZIL: ''Gaziantep ilimizde Türkiye Basketbol Federasyonuna bağlı olarak gerçekleştirilen basketbol kurslarına katılmak isteyen tüm 7-12 yaş arasındaki çocuklarımız 0 507 4362016 numaralı telefon aracılığıyla bizlerle iletişime geçerek kayıt yaptırabilirler''dedi.

Koordinatör KIZIL. '' Ayrıca bu sezonda İlimizde çeşitli kurumlarla işbirliği içerisinde önemli sosyal projelere imz atacağız.Maddi durumu kötü olupta,basketbolda yetenekli olan çocuklarımız 12 DABO ile iletişime geçerek. gerçekleştirilecek olan seçmeler sonucunda lisanslı basketbolcu olma şansını yakalayarak 12 Dabo nun olanaklarından ücretsiz bir şekilde faydalanabilecektir ''dedi.

Gaziantep 12 DABO Koordinatörü KIZIL: ''Ayrıca İlimizde spora ve sporcuya verdikleri desteklerinden dolayı , Vali yardımcımız Saygıdeğer Cemalettin ÖZDEMİR'e ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Saygıdeğer Yahya Şahan'a, Gaziantep Merkez Anadolu Lisesi Müdüresi Saygıdeğer Saadet SAYIN'a, Basketbol İl Temsilcimiz Sayın Güven Alkoçak'a ve yoğun ilgilerinden dolayı tüm Gaziantep halkına,tüm veli ve çocuklarımıza teşekkür ediyor,yeni eğitim – öğretim yılının tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyoruz.'' Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Dev Adamlar Başarı Belgelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement