Mısır'da Darbecilerin Esir Aldığı Türk Gazetecinin Çığlığı - Son Dakika
Güncel

Mısır'da Darbecilerin Esir Aldığı Türk Gazetecinin Çığlığı

Mısır\'da Darbecilerin Esir Aldığı Türk Gazetecinin Çığlığı

Mısır'da darbecilerin haber izlediği sırada gözaltına alıp hapse attığı Metin Turan bir akrabası aracılığıyla Twitter'den mesaj gönderdi ve Türk yetkililerden "Burası kan gölüne gelmeden beni kurtarın" talebinde bulundu Mısır'da darbecilerin...

30.09.2013 09:55

Mısır'da darbecilerin haber izlediği sırada gözaltına alıp hapse attığı Metin Turan bir akrabası aracılığıyla Twitter'den mesaj gönderdi ve Türk yetkililerden "Burası kan gölüne gelmeden beni kurtarın" talebinde bulundu Mısır'da darbecilerin haber izlediği sırada gözaltına alıp hapse attığı Metin Turan, bir akrabası aracılığıyla Twitter'den mesaj gönderdi ve Türk yetkililerden "Burası kan gölüne gelmeden beni kurtarın" talebinde bulundu.

-SUÇU HABER İZLEMEK-

Kahire'deki Fetih Camii'nde kapıların kapanmasıyla birlikte buraya sığınanlarla birlikte gözaltına alınan Metin Turan'ın Twitter hesabından şu mesaj yayınlandı:

"Sevgili Dostlarım, Merhabalar. Bana dua eden herkese teşekkür ederim. Size Türkiye'den gelen akrabam kanalıyla ulaşıyorum. Allahıma sonsuz şükürler olsun, çok şükür iyiyim. Sağlığım yerinde. Hapishane şartları çok kötü. 44 gündür hapishanedeyim. Halen esir gibi tutuluyorum. 40 metrekarelik koğuşta 36 kişi beton üzerinde yatıyoruz. 2 tuvalet var banyo yok. Sayın Dışişleri Bakanım A.Davutoğlu, tutukluluk suresi uzatılması halinde burada AÇLIK GREVI başlayacak. Hapishane karışabilir. Burası kan gölüne gelmeden beni kurtarın... Türkiye'nin müttefik dostları yok mu? B.Arap Emirlikleri ile temasa geçerek beni serbest bırakabilirler."

Metin Turan'ın 17 Ağustos'ta Fetih Camii içinden gönderdiği mesaj şöyleydi: Son dakika cami dışında silah sesleri geliyor ortalık karışıyor, cami önünde Allah-u Ekber sesleri. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mısır'da Darbecilerin Esir Aldığı Türk Gazetecinin Çığlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement