Mobilya Fabrikasında Bıçaklama: 18 Yıl Hapis - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mobilya Fabrikasında Bıçaklama: 18 Yıl Hapis

03.07.2026 15:47

Kayseri'de bir sanık, iki arkadaşını bıçakla yaraladığı için 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mobilya fabrikasında iki arkadaşını bıçakla yaralayan sanık, 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Zabit B. müştekiler Y.A.A. ve H.Ç. ile sanık avukatı hazır bulundu.

Duruşma savcısı önceki celse verdiği mütalaasını yineleyerek sanığın iki kişiye karşı "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Sanık Zabit B, savunmasında, yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu belirterek, hastalığı nedeniyle böyle bir olayın gerçekleştiğini öne sürdü.

Tutuklu bulunduğu sürenin göz önüne alınarak tahliyesini talep eden sanık, pişman olduğunu söyledi.

Müşteki H.Ç. ile Y.A.A. da sanıktan şikayetçi olduklarını belirterek, en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık Zabit B'yi H.Ç. ile Y.A.A'ya karşı işlediği "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırarak tutukluluğunun devamına hükmetti.

Olay

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mobilya fabrikasında 14 Nisan 2025'te Zabit B, çalıştığı iş yerindeki Y.A.A. ve H.Ç'yi bıçakla yaralamış, olayın ardından gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mobilya Fabrikasında Bıçaklama: 18 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement