Modifiye Tutkunlarından Özgecan Protestosu - Son Dakika
Güncel

Modifiye Tutkunlarından Özgecan Protestosu

Modifiye Tutkunlarından Özgecan Protestosu

Sosyal medyada örgütlenip Merter'de bir araya gelen modifiyeli araç tutkunları, Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesini araçlarıyla konvoy yaparak protesto etti.

16.02.2015 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada örgütlenip Merter'de bir araya gelen modifiyeli araç tutkunları, Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesini araçlarıyla konvoy yaparak protesto etti. Grup, öldürülen Özgecan'ın fotoğraflarını ve Türk bayraklarını araçlarına asarak, D-100 Karayolu'ndan Avcılar istikametine konvoy halinde ilerledi.

Saat 20.30 sıralarında Merter'de bir araya gelen grup adına açıklama yapan İlyas Demir, yaşanan katliama sessiz kalmamak adına böyle bir eylem gerçekleştirdiklerini belirterek, Bayanların başı sağolsun, hepimizin başı sağolsun. Kısa zamanda örgütlendik. Kendi çapımızda destek vermek istedik diye konuştu.

"SESSİZ KALAMADIK"

Meltem Ünay da, Özgecan kardeşimize çok üzüldük. Herkesin başı sağolsun öncelikle. Sessiz kalamadık, biz de çıktık. İnşallah artık son diyelim açıklaması yaptı.

Kendisinin de bir üniversite öğrencisi olduğunu belirten Burçin Mil ise Özgecan da bir üniversite öğrencisiydi, vahşice katledildi. Umarım cezalarını bulur bunu yapanlar ve son olur. Buna dikkat çekmek için buradayız zaten hepimiz şeklinde konuştu.

Toplanan modifiye tutkunları, açıklamaların ardından araçlarına binip korna çalarak konvoy halinde D-100 Karayolu üzerinden Avcılar istikametine hareket etti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Modifiye Tutkunlarından Özgecan Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement