MTSO'dan Başkan Ergün'e Davet - Son Dakika
Güncel

MTSO'dan Başkan Ergün'e Davet

MTSO\'dan Başkan Ergün\'e Davet

MANİSA Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti.

03.01.2012 20:19  Güncelleme: 20:20

Koşmaz, Gazeteciler Günü nedeniyle 10 Ocak Salı Günü düzenleyecekleri ve usta gazeteciler Uğur Dündar ile Yavuz Donat'ın da katılacağı ödül törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü de davet etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz ile birlikte Oda Genel Sekreteri Tamer Balatlı'yı makamında ağırladı. Ziyarette ilk olarak söz alan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koşmaz, 10 Ocak Salı günü Anemon Otel'de düzenleyecekleri Manisa Harf Ödülleri Gecesi'ne Başkan Ergün'ü davet etti. Geceye usta gazeteciler Uğur Dündar ile birlikte Yavuz Donat'ın da katılacağını dile getiren Koşmaz, "Gece gündüz demeden haber peşinde koşan gazeteci arkadaşlarımıza böyle bir gece düzenledik.

Gerçekten zor bir meslek yürüten arkadaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nı kutlayan Başkan Ergün'de, davet nedeniyle Koşmaz'a teşekkür ederken, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan gazetecilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Ergün, düzenlenen ödül törenine de memnuniyetle katılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MTSO'dan Başkan Ergün'e Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement